FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » Okategoriserade produkter » RAPOO Mus M300 Multi-Mode Trådlös Optisk Blå

Rapoo

RAPOO Mus M300 Multi-Mode Trådlös Optisk Blå

Pris: 229kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  M300 Multi-Mode Trådlös Optisk Mus

  • Multi-Mode trådlös anslutning
  • Justerbar 1600 DPI-sensor
  • Tyst klick-funktion
  • Upp till 9 månaders batteritid

  Multi-Mode trådlös anslutning
  Störningsfria trådlösa alternativ: Den smarta omkopplaren mellan Bluetooth 3.0, Bluetooth 4.0 (Smart / BLE) och 2,4 GHz garanterar stabil trådlös överföring med upp till 10 meters räckvidd och 360 ° täckning. Du kan fortfarande använda musen oavsett USB-portbrist eller mottagarförlust.

  M300 Silent paras automatiskt till arbetsenheten. Den ansluts samtidigt till upp till 3 enheter och växlar enkelt mellan dem med ett klick på en knapp. Det förenklar aktiviteter över plattformar, och uppfyller krav på flera uppgifter.

  Justerbar 1600 DPI HD-sensor
  Njut av total kontroll: med den justerbara DPI-sensorn är noggrannheten inte längre överlämnad till slumpen. Den är justerbar från 600 till 1600 DPI, så du kan anpassa den till dina önskemål.

  Ljudet av tystnad
  Klicka på allt du vill: De tysta musomkopplarna låter dig använda musen fritt utan att störa andra. Denna mus är perfekt för sena nattprojekt hemma, användning på offentliga platser och under resor.

  Upp till 9 månaders batteritid
  Låg energiförbrukning: Rapoos energibesparande teknik i kombination med på/av-omkopplaren gör att du kan använda den här musen kontinuerligt i upp till 9 månader.

  Förfinad, med en högkvalitativ finish och ett bekvämt halkfritt rullningshjul, överför M300 med Rapoos senaste och kraftfulla trådlösa multiläge med Bluetooth 3.0, 4.0 och 2.4 GHz. Den bekväma kompakta designen förstärks av en "tyst klick" -funktion, som ger dig frihet och ett sinnesfrid eftersom du inte längre behöver vara orolig för att störa de omkring dig.

  För att passa olika preferenser har M300 Silent en högpresterande sensor, helt justerbar från 600 till 1600 DPI. Den medföljande Nano USB-mottagaren kan förvaras säkert och bekvämt i musens bas. För att komplettera detta erbjuder Rapoos energisparande teknik upp till 9 månaders batteritid.

  I paketet
  Trådlös mus, Nano USB-mottagare, 1 AA alkaliskt batteri (installerat), snabbstartguide

  Systemkrav
  Windows® XP / Vista / 7/8/10, USB-port
  Mac OS® X 10.4 eller senare, USB-port

  EAN:6940056180490
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!