FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.26 / 10
Läs våra omdömen
 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » Okategoriserade produkter » Tangent Ampster II BT förstärkare

Tangent

Tangent Ampster II BT förstärkare

Pris: 1 999kr
Delbetala från 224 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  Det kräver sin förstärkare
  Bra ljud förtjänar en bra förstärkare. Med den andra generationen av den prisvinnande Tangent Ampster BT-förstärkare får du en liten kompakt förstärkare med en mängd användarmöjligheter. Kombinera dinTangent Ampster BT II-förstärkare med högtalare av god kvalitet, till exempel Tangent Spektrum X4 eller X5. Då får du ett optimalt ljud.
  Du kan dessutom streama din musik direkt till förstärkaren antingen trådlöst via blåtand eller genom att koppla in din enhet med hjälp av AUX-kabel. Det finns naturligtvis också digital ingång, analog Line-ingång, Sub ut och USB-laddnigsport.

   

  Väckning via Blåtand och redo för multirum
  Nu behöver du inte heller bekymra dig om att släcka din förstärkare. Den går själv i standby, när du spelar upp musik via bluetooth och musiken slutar spela. Den startar automatiskt när den känner av signalen från din bluetooth-enhet. Den kan även väckas via AUX-minijack-ingången.
  Därigenom kan du ansluta de flesta multiroom- eller nätverkssystem. Sätt t.ex en Cromecast Audio, Airport Express eller andra enheter till AUX-ingången så kommer Tangent Ampster BT II sjäv att gå igång.

   

  Stort ljud behöver inte så stor plats
  Den nya Tangent Ampster BT II passar perfekt in i Tangents mini system. Placerar du den tillsammans med Tangents Tuner II och CD II, får du en komplett HI-FI anläggning med överaskande stort ljud.
  På hyllan fyller Ampster BT II, Tuner II och CD II tillsammans mindre än ett A-4 ark på den korta sidan. Varje del fyller bara 7 cm på höjden, så staplat tillsammans blir det bara 21 cm. Den lilla storleken på varje komponent gör det enkelt att hitta en plats till anläggningen i vardqgsrummet, köket eller där det passar dig bäst.

   

  En fjärrkontroll till det hela
  Fjärrkontrollen till Ampster BT II passar också till Tuner II och CD II. Så har du köpt alla tre del-komponter så står du faktiskt med tre likadan fjärrkontoller till anäggningen. Dessa kan du placera på stragiska platser i rummet så att du aldrig kommer att befinna dig långt iväg från fjärrkontrollen. Eller så kan du välja att bara använda den ena fjärrkontrollen och lägga de andra två i en låda och ta fram i nödfall. Tangent Ampster BT II har dessutom i sin andra generation tillfogat en ingång till IR öga, så att man kan gömma undan anläggningen på ställen där man normalt sett inte kan använda fjärrkontrollen. Det krävs bara att man ansluter det medföljande IR ögat på ett ställe man kan nå med fjärrkontrollen och drar ledningen till ingången på baksidan på produkten.

  EAN:5703959120663
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!