FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » SKÖNHET & HÄLSA » Personvård » Hälsovård » Personvågar » Mesko Mekanisk Badrumsvåg

Mesko

Mesko Mekanisk Badrumsvåg

Pris: 149kr 199kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Den mekaniska badrumsvågen MS 8160 från Mesko är en intressant lösning för människor som inte har förtroende för modern teknik och skärmar som kan lägga av i de mest oväntade ögonblicken. Med denna våg kan du enkelt hålla kolla på din vikt samtidigt som vågen är stilren och inte tar mycket plats i ditt badrum!

  En enkel och snygg lösning

  Kvaliteten på elementen som används till produktionen, en liten storlek, säker kalibreringsknapp och enkel rengöring är definitivt dess största fördelar! Du lägger bara vågen på golvet, står på den och du kan läsa resultatet direkt. När du har använt det kan du skjuta det under skåpet eller lägga det i en låda. För rengöring använd en fuktig trasa och torka den senare torr. Mycket praktiskt, och en badrumsvåg borde vara precis det! Praktisk och pålitlig!

  Fördel över elektronik

  Trots att nästan alla enheter som omger oss idag är elektroniska, kommer inte alla att se dem som sitt första val! Om du inte vill komma ihåg att köpa batterier och deras regelbundna byte, rekommenderar vi våra mekaniska badrumsvåg! Displayen, som visar rätt vikt med en röd linje, kommer inte plötsligt att gå av och dess noggrannhet upp till 1000 g kommer att säkerställa exakta och precisa mätningar. Trots den till synes känsliga konstruktionen och den lilla storleken går vågen upp till 130 kg.

  EAN:5902934830416
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!