FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » SMARTPHONE & SURFPLATTOR » Headset & Hörlurar » För Barn » Forever Trådbundna Headset Foxy AMH-100

Forever

Forever Trådbundna Headset Foxy AMH-100

Pris: 249kr 349kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Hörlurar för barn - Foxy

  Det här är Foxy - En supersöt hörlur med räv-öron som ger dess karaktär. Dessa delar sitter fast med hjälp av magneter vilket gör dom enkla att ta av när man vill. Inte nog med att dessa hörlurar för barn har räv-öron, de har även inbyggda led-lampor som kan ändra färg.

  DESIGNADE FÖR DOM MINSTA
  Hörlurarna med sin gulliga design har ett par hållbara öronkuddar anpassade för de små barnens öron och är tillverkade i ECO-läder. Dom har även en ljudspärr som gör att ljudets absoluta maxvolym aldrig överstiger 85dB vilket gör dessa hörlurar säkra för barnens känsliga öron.

  SÖTA SOM EN TEDDYBJÖRN

  Hörlurarna är inte bara gulliga utan är väldigt mjuka och justerbara för att sitta så bekvämt som möjligt. Öronpuffarna är fyllda med mjukt material vilket gör dem väldigt barnvänliga.

  BÄTTRE TILLSAMANS
  Dessa hörlurar kopplas enkelt till en exempelvis smartphone eller surfplatta via den 1,2m långa 3.5mm audiokabeln. Det fiffiga med hörlurarna i Sweet Animal familjen är att dom har 2-kanals steroutgång vilket betyder att du enkelt kan koppla 2 hörlurar med varandra så att 2 st kan lyssna på musik eller titta på film tillsammans. Perfekt att ha med sig på familjeresan!