FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » SMARTPHONE & SURFPLATTOR » Headset & Hörlurar » För Barn » Tabzoo barnhörlur apa, On-Ear, säker ljudnivå, plysch

TABZOO

Tabzoo barnhörlur apa, On-Ear, säker ljudnivå, plysch

Pris: 193kr 249kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Roliga & barnsäkra hörlurar för iPhone eller MP3-spelare

  Dessa hörlurar är perfekt för de små som precis börjat använda olika digitala prylar. Kanske spelar barnet t.ex. spel på din telefon eller lyssnar på musik och/eller barnprogram på MP3-spelaren. Våra hörlurar är utformade med barnens små öron i åtanke, och har modern teknik inbyggd för att säkerställa att volymen inte når skadliga nivåer.

  Störningsfri underhållning 

  Visst är det praktiskt att låta tekniken underhålla barnen åt dig? Alla behöver ju ta en välförtjänt paus ibland. Men som du säkert har märkt (eller kommer att märka) kan det ibland bli kontraproduktivt att låta barnen sköta tekniken helt på egen hand - kanske vill han eller hon titta på videor när ni sitter bredvid en massa folk på bussen, eller spela spel på telefonen just när du ska prata i telefon? I de tillfällena vill du förmodligen inte att högljudda barnprogram och ljud från mobilspel ska spelas upp direkt från telefonens högtalare.

  Men det är såklart här som våra hörlurar för barn kommer in i bilden! Med hjälp av ett par barnhörlurar kan kidsen underhålla sig själva utan att störa någon annan. Skönt va? Dessutom kommer barnen säkerligen att uppskatta att de får ett alldeles eget par hörlurar som är anpassade för dem. En "win-win" helt enkelt!

  Safety first - barnhörlurar med ljudspärr

  Det allra viktigaste när du köper hörlurar till barn(en/et) är att du ser till att de har en säkerhetsspärr. Dessa hörlurar kan nämligen inte spela upp ljud över 85 dB, vilket är en stor fördel. Barn har inte samma konsekvenstänk som vuxna vilket innebär att de riskerar att skada sin hörsel om man låter dem ha full kontroll över volymen. Med en maxnivå på 85 dB kommer dessa lurar att leverera en tillräckligt bra ljudnivå (och kvalitet) för att barnet ska kunna njuta av sina barnprogram m.m. även i rusningstrafik eller i en bullrig miljö, utan att riskera att volymen höjs till skadliga nivåer. 

  Lekfull design

  Förutom säkerhetsaspekten är det ju viktigt att lurarna passar till just barn också. Och med detta lekfulla motiv av en apa i plysch kan man väl inte säga annat än att barnlurarna gör just det! Tyget gör att de är mysiga att bära runt halsen eller att hålla i handen, och den roliga designen kommer garanterat att leda till avundsjuka blickar på dagis!

  Specifikation:

  • Säkert ljud, volymen är begränsad till max 85 dB 
  • Storleksanpassad för barn, justerbar rem
  • Mjuk & bekväm 
  • Högkvalitativt stereoljud
  • Säkra snabbkopplingar
  • Kompatibel med iPhone, iPod och MP3-spelare
  EAN:5015909417472
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!