FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » SMARTPHONE & SURFPLATTOR » Laddare & Kablar » Billaddare » Billaddare Typ C » Champion FastCharge QC3/PD USB laddare

Champion

Champion FastCharge QC3/PD USB laddare

Pris: 199kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Snabb och kraftfull billaddare med dubbla portar i metallhölje för att ta hand om dina laddningsbehov. Laddaren har en USB-A-port utrustad med Quick Charge 3.0 för snabbladdning av mobiltelefoner och surfplattor samt en USB-C-port med stöd för Power Delivery 2.0 vilket ger en kraftfull laddning för USB-C-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och laptops. USB-C-porten stödjer även QC4 Plus vilket innebär att du kan utnyttja snabbladdning även för enheter som stödjer Qualcomms senaste laddningsteknik.

   

  - QC3/PD/QC4+ kompatibel
  - Volt in :12-24V
  - Volt ut Port 1: 5V-3A,9V-2A,12V-1.5A
  - Volt ut Port 2: 5V-3A,9V-2A,12V-1.5A
  - Ström ut: max. 3A per port, totalt 6A, totalt 36W
  - Färg: Svart
  - Material: Metallhölje

   

  Power Delivery 2.0 – Ny teknik för snabb, kraftfull och skonsam laddning
  Väggladdaren är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) vilket är en ny sorts laddningsteknik som kan erbjuda riktig snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter. En Power Delivery-laddare kan ladda med en styrka mellan 0,5 W och 100 W beroende på hur mycket effekt som finns i USB-laddaren. 

   

  Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet inte riskerar att skadas. Använd USB-laddaren tillsammans med kompatibel laddkabel och njut av snabbladdning av din mobiltelefon, surfplatta och andra USB-C-drivna enheter. USB-C-uttaget går givetvis bra att använda även för enheter som inte har stöd för Power Delivery.

   

  Fungerar som snabbladdare för iPhone
  iPhone 8 och senare har stöd för snabbladdning och kan med hjälp av Power Delivery-tekniken (USB-PD) dra nytta av en riktigt snabb laddning. Komplettera med en Lightning till USB-C-kabel för att uppleva en snabbare och mer effektiv laddning av din iPhone.

   

  CE-märkt laddare
  USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!