FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » SMARTPHONE & SURFPLATTOR » Mobilskydd » Apple » iPhone 8 » Skärmskydd » Mr. Yes tåligt skärmskydd i härdat glas för iPhone 7/8 inkl. baksidesskydd

Mr Yes

Mr. Yes tåligt skärmskydd i härdat glas för iPhone 7/8 inkl. baksidesskydd

Pris: 99kr 149kr
Betala efter leverans Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  Kraftfullt skärmskydd av premiumkvalitet för iPhone 7 & iPhone 8 - vit ram

  Mr. Yes har sedan start hållit fast vid sina grundprinciper - extraordinär kvalitet och prisvärda produkter. Genom att sätta höga standarder och förhålla sig till dessa har de på senare år blivit ett välkänt namn runtom i världen.  Detta exklusiva premium-skärmskydd för iPhone har genomgått noggranna kontroller och är tillverkad med råvaror av hög kvalitet.

  Ett skärmskydd i härdat glas

  Härdat glas, eller tempererat glas som det ibland också kallas, är glas som genomgått en härdningsprocess där det snabbt kyls av, vilket ger glaset en unik förmåga att stå emot stötar. Det härdade glaset bidrar till att detta skärmskydd från Mr. Yes kan klassificeras som ett displayskydd av premiumkvalitet.

  Kraftfullt skydd med 9H – men vad innebär det?

  Hårdhetsgraden på det härdade glaset baseras på Mohs hårdhetsskala, en skala som skapades av den tyske mineralogen Freidrich Mohs på 1800-talet. Denna skala mäter reptåligheten på ett material genom att ett hårdare material kan repa ett mjukare och vice versa; ett mjukare material kan inte repa ett hårdare. Materialet (i detta fall glas) tilldelas ett värde mellan 1 och 10, där 1 är mycket ömtåligt och 10 är mycket tåligt. 9H innebär alltså att detta skärmskydd av härdat glas från Mr. Yes har en otroligt hög reptålighet, och kan i rumstemperatur endast repas av mycket hårda föremål såsom diamant.

  Kan appliceras flera gånger

  De flesta som har tidigare erfarenhet av att köpa skärmskydd i plast vet att det är livsviktigt att det blir helt perfekt allra första gången, annars är det bara att acceptera bubblor och ett sämre skydd. Det här displayskyddet, som alltså är i gjort i härdat glas för din iPhone 7 eller iPhone 8 har dock inte samma problem. Limmet som används är ett mycket high-tech lim från Sydkorea, vilket gör att du kan ta av och återapplicera det flera gånger vid installationen för att få den där perfekta känslan utan bubblor.  

  Motverkar fingeravtryck på skärmen

  Mobiltelefonen följer med oss överallt i vardagen, till skola, jobb, vid luncher med mera. I en så pass varierande miljö är det naturligt att man inte alltid kan hålla händerna helt fläckfria, vilket i sin tur gör att avtryck från fingrarna lätt fastnar på telefonen. Men nu är räddningen här! Detta exklusiva skärmskydd i härdat glas för din iPhone 7 eller iPhone 8 motverkar på ett mycket effektivt sätt att fingeravtryck och annan smuts fastnar på skärmen.

  Kompatibelt med Face-ID

  De kvalitativa komponenterna i detta skärmskydd gör att det är helt kompatibelt med modern Face ID-teknik. Detta betyder att du kan använda Face ID-funktionen på din iPhone 7 eller iPhone 8 utan några problem, även efter skyddet har installerats.  

  Skyddets interna struktur

  Skyddet är uppbyggt av fyra lager som skyddar din telefon på olika sätt.

  Lager A

  I det första lagret finns en speciell, skyddande beläggning från Mr. Yes.

  Lager B

  Det andra lagret består av det härdade glas som möjliggör det kraftfulla skyddet.

  Lager C

  Det tredje lagret säkrar skyddet mot sprickor.

  Lager D

  Det fjärde och sista lagret består av en silikonbeläggning som håller samman strukturen.

  Medföljande putsduk, spritad trasa och damm-borttagare

  Den spritade trasan levereras i en praktisk sluten plastförpackning och avlägsnar effektivt bakterier och smuts från skärmen innan skyddet installeras. Putsduken används därefter för att torka bort fukten från trasan. Putsduken kan med fördel sparas och användas vid senare tillfälle. Den medföljande damm-borttagaren är en klisterlapp som går på djupet och avlägsnar de allra mest envisa smutspartiklarna. Damm-borttagaren används i samband med dukten och trasan vid installation.  

  Inklusive skydd för baksidan

  I detta paket ingår dessutom ett skydd för telefonens baksida. Detta skydd är ännu tunnare än det på framsidan, så du behöver inte oroa dig för att telefonen ska kännas klumpig. Skyddet för baksidan gör din mobiltelefon stöttålig från båda håll. Detta är givetvis en fördel om du skulle tappa den eftersom den kan landa med skärmen riktad antingen uppåt eller nedåt.

  Installation – så gör du

  1. Rengör skärmen på din enhet med hjälp av den medföljande spritade trasan och torka sedan torrt med putsduken.
  2. Använd damm-borttagaren med klister för att gå ner på djupet och avlägsna speciellt envisa smutspartiklar. OBS: klistret är kraftigt men kommer inte att skada din telefon. Dra undan damm-borttagaren sakta men metodiskt för bästa resultat.
  3. Håll skärmskyddets sidor i ett stadigt grepp och separera glaset från den skyddande ytan.
  4. Lägg mobiltelefonen på en plan yta och placera försiktigt skärmskyddet ovanpå.
  5. Försäkra dig om att skyddet har placerats korrekt ovanpå telefonen och svep med fingrarna inifrån och ut för att avlägsna eventuella luftbubblor.
  6. Vänd på telefonen och applicera skyddet för baksidan på samma sätt.

  Egenskaper sammanfattat

  • Kristallklar upplösning
  • Premiumkvalitet & långvarig livstid
  • Gjort av högkvalitativa råvaror
  • Stöttåligt härdat glas
  • 9H i ythårdhet
  • Motverkar effektivt fingeravtryck
  • Högteknologiskt lim som gör skyddet återapplicerbart
  • Tunt & smidigt
  • Skyddar displayen mot sprickor

  Tillsammans med ditt skärmskydd får du:

  • Mjuk putsduk  
  • Damm-borttagare
  • Spritad trasa för effektiv bakteriebekämpning
  • Fin förvaringsask
  • Installationsinstruktioner på engelska, vänligen se beskrivningen ovan för instruktioner på svenska

   

  OBS: Bilder för illustration.

  EAN:6970087987195
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!