FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » SPORT & FRITID » Aktivitetsmätare & Pulsklockor » Aktivitetsarmband » Huawei Watch Fit, Sakura Pink

Huawei

Huawei Watch Fit, Sakura Pink

Pris: 1 048kr 1 290kr
Delbetala från 119 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  Huawei Watch Fit är smartklockan som tar din träning till nästa nivå. Inbyggda träningsprogram ger dig inspiration till hur du kan utveckla din träning och flertalet sensorer hjälper dig utvärdera resultatet och din hälsa. Du kan mäta både hjärtfrekvens och syremättnad, samtdiigt som klockan har inbyggd GPS och kan bäras i alla väder då den är vattentät ner till hela 50 meter.

  Huawei Watch Fit Träningsklocka

  Stor och färgstark display

  Klockan är utrustad med en otrolig 1.64” rektangulär AMOLED-skärm och 326 PPI. Justeringen av den automatiska ljusstyrkan erbjuder även bättre visning i solljus. 

  Lång batteritid

  Med dubbla chipset och strömsparande algoritmer kan klockan vara i 10 dagar. Med Quick Charge-teknologin kan den stödja dig under en hel dag med endast 5 minuters laddning. 

  Mängder av dedikerade träningslägen

  Huawei Watch Fit tillhandahåller precisa mätvärden i realtid för 11 profesionella sportlägen inklusive löpning, simning och cykling. De 85 träningslägena låter dig frigöra din potential och oavsett om du älskar yoga eller högintensitetsträning kan klockan hålla på hjärtfrekvens, kalorier och längd på din träning i realtid.

  Få träningstips med animerade instruktioner

  Din nya träningsklocka tillhandahåller 12 typer av animerade snabba träningspass så som Träning på jobbet, Helkroppsstretch och inkluderar demonstration av 44 standardrörelser. Gör det bästa av din kaffepaus eller lediga tid på helgerna och håll igång med den här smarta klockan. 

  Fullspäckad med utmärkta funktioner

  Tack vare en inbyggd GPS-sensor, 5ATM, AI hjärtfrekvensalgoritm och innovativa sensorer är Huawei Watch Fit gjord för alla sätt att träna. Klockan hjälper dig till bättre träning genom att tillhandahålla realtidsmätningar, vetenskaplig utvärdering av träningseffekten och professionell vägledning. 

  Övervaka hjärtfrekvensen hela dygnet

  Med hjälp av HUAWEI TruSeen™ 4.0 teknologi för övervakning av hjärtfrekvens kan den här klockan mäta din exakta hjärtfrekvens i realtid, under dagen eller när du sover. Den kan snabbt upptäcka om din hjärtfrekvens överstiger det normala och genom att skicka dig en påminnelse och skydda dig hela dagen. 

  Övervakning av blodsyre

  Väldigt låga nivåer av blodsyremättnad (SpO2) kan resultera i hälsoproblem. Testa att bära Huawei Watch Fit och upptäck SpO2 med en enkel touch. Inom ett par sekunder kommer den att visa exakt data och ge dig hänvisningar för att göra dig uppmärksam på din hälsa.  

  EAN:6972453167200
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!