FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » SPORT & FRITID » Prepping » Termosar & Vattenflaskor » Klean Kanteen 355ml Flaska Sportkork Stål
Klean Kanteen 355ml Flaska Sportkork Stål

Klean Kanteen

Klean Kanteen 355ml Flaska Sportkork Stål

Pris: 229kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  BPA-fri, rostfri Sportflaska för barn
  Det utan tvekan viktigaste för våra barn är att dom enkelt kan bibehålla sin vätskebalans och alltid dricka ur en fräsch och giftfri flaska. Vår 355 ml Kid Kanteen Sportflaska är liten och lätt flaska, det självklara steget i utvecklingen för ett barn som är redo för en lite mer "vuxen" flaska efter sin pipmugg. Hela locket är BPA-fritt, flaskan är supertålig och det nya mjuka silikonet i pipen gör Sportkorken 3.0 bekväm och säker för nya tänder. Lockets nya backventil har utvecklats för att bli "klassrums-vänlig", inget mer pip- eller visslande missljud! 

   

  355 ml storleken är perfekt när utrymmet är begränsat, kanske vill man ha den i en lunchlåda eller i ryggsäck. Det är den perfekta storleken för vatten, juice och andra drycker. Liksom varje Klean Kanteen är 355 ml flaskan tillverkad av livsmedelsklassat,  högkvalitativt 18/8 rostfritt stål, som är helt fri från BPA och andra gifter. Eftersom rostfritt stål i sig är helt säkert, behöver vi inte att belägga insidan av flaskan med en plast eller epoxy yta, som är en av de viktigaste skillnaderna mellan en rostfri Klean Kanteen och flaskor av aluminium. 

   

  Och den kommer aldrig att läcka gifter eller avge smaker som plastflaskor kan göra. Oavsett hur många gånger du fyller på den, oavsett vad du lägger i den, kommer din Kid Kanteen hålla ditt barns drycker friska, fräscha och behålla en ren smak. Den stora öppningen passar perfekt för isbitar och gör rengöringen busenkel, bara att snabbt skrubba ur den med diskmedel och vatten eller kasta den i diskmaskinen. Den slimmade designen passar i nästan alla mugghållare, barnvagnar eller bilbarnstolar.

   

  Spec:
  - Mjuk silikonmunstycke ger pipen 25% högre flöde (jämfört med 2.0 sportkork)
  - Läcksäker
  - Nyutvecklad backventil "ej längre kvittrande" samt "ljudlös"
  - Praktisk fastsättningsögla
  - Smidig design som passar de flesta flaska/mugghållare

  EAN:763332057455
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!