FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Kategorier
Taggar
Arkiv
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.44 / 10
Läs våra omdömen

Idag gör vi på marknadsavdelningen ett besök på lagret, där får ni träffa några av våra härliga lagerkillar, en vanlig söndag på lagret.

Lagret jobbar söndagar eftersom det är den dag då vi säljer som mest!

Efter varje helg skickar vi ut över 1000 leveranser till kunder i Sverige.

 

 

Victor - Jobbar med Plock & pack


Victor plockar våra order på plocklagret efter en plocklista som automatiskt printas efter varje beställning. Orderns alla rader plockas från sina plockplatser. Varje artikel har ett unikt artikelnummer och är placerad någonstans bland våra tjugofem plockgångar (A-Z) där våra ca 14 000 lagerförda artiklar idag finns. Större artiklar finns stående på pall bortanför plocklagret.

När en order är färdigplockad lämnas den över till Petter på scanningscentralen.

Victor älskar fotboll och på sin fritid försöker han gå på så många Blåvitt-matcher han kan vare sig det är hemma- eller bortamatch.

 

Petter - Jobbar på scanningscentralen


Petter stämmer av plocklistan mot de artiklar som är plockade och återrapporterar ordern i vårt WMS-system, printar följesedel, fraktsedel och eventuell faktura och lämnar sedan av till packavdelningen där varje order checkas igen för att se så att allt stämmer. Sedan packas den på det sätt som är bäst för just den ordern.

Petters stora passion i livet är musik. Han spelar en mängd olika instrument, allt från gitarr och trummor till banjo m.m. Om du har tur kanske du även hittar honom spelandes någonstans på Göteborgs gator.

Vi arbetar med att så snabbt som möjligt skicka ut din beställning så att du ska få en så bra köpupplevelse som möjligt. Leveranstiden som anges i kassan för just din order är vi väldigt noga med att försöka hålla.

 

Det är viktigt för oss att du som kund skall känna dig bekväm när du handlar hos oss. I varje paket lämnar vi en liten hälsning från den person som har gjort den slutgiltiga kontrollen på din order, för att vi på bästa möjliga sätt ska kunna ta reda på vad som har hänt om ett fel inträffat med din order. Eller om du kanske vill lämna en glad hälsning till en av våra lagerkillar.

 

 

Jani - Jobbar med inleveranser samt uppdaterar vårt lagersystem med lagerplatser etc

Just nu märker Jani upp nya produkter som skall få lagerplatser. Från kl 10.00 varje vardag jobbar han med inleveranser av produkter som anländer med diverse olika speditörer från kl 10 - 16. Han är även den sista att gå för dagen här på lagret och ser till så att allt är på sin rätta plats och redo för nästa arbetsdag.

På fritiden sysslar Jani med gaming, just nu kör han Witcher 3 på Playstation men han kör även lite FPS (First-person-shooter) som är ett typ av äventyrs-krigsspel där man skjuter mycket.

 

Mathias - Hjälper oss med Plock när orderingången är som högst

Mathias hjälper oss att plocka orders när vi har extra hög orderingång, för att kunna hålla våra leveranstider till er kunder oavsett orderflöde, han är en av några från den bemanningsfirma som vi använder oss av när vi har mycket att göra.

På fritiden gillar Mathias att kolla på film och tv. När det händer något stort som en konsert eller festival ser han alltid till att vara där då han älskar musik (speciellt rock).

 

 

Snart levereras din order till dig, och ifall du inte beställt ännu, gör det! Glöm inte att kolla in våra dagliga erbjudanden för att inte missa nästa stora fynd! Vi beställer in nya varumärken varje vecka. Ifall du har några önskemål tar vi gladligen emot dem och ser vad vi kan göra. Ingenting är omöjligt!
 

 

Vi önskar er alla en fortsatt trevlig dag!

 

Nintendos VD Satoru Iwata har informerat att fem mobila spel kommer lanseras 2017.

Spelen skall vara baserade på populära titlar som Super Mario och Donkey Kong där
Nintendo själva tror att alla fem spel kommer bli stora hit'ar då de går tillbaka till sina klassiker.

"När det gäller antalet titlar, kanske du vill veta att vi kommer att släppa cirka fem titlar i slutet av mars 2017" säger Iwata

Många tycker att release av fem spel på två år är lite men Nintendo vill hellre skapa ett spel med hög kvalité. Det är viktigt att den röda tråden skall finnas kvar mellan klassikerna och de nya mobila spelen. Iwata avslöjade också att producenten av Mario Kart-serien är den som ska leda Nintendos mobila spelutveckling.

"Det bör hjälpa dig att förstå graden av engagemang från Nintendo", säger Iwata.

Vad känner du för att spela Nintendos klassiker igen, genom din smartphone? Flip eller flopp?

 

 

 

Källor:

http://www.polygon.com/2015/5/8/8572401/nintendo-promises-to-release-about-five-phone-games-by-march-2017-any

http://www.theverge.com/2015/5/7/8571827/nintendo-smartphone-games-release-schedule

 

 

 

Vi kör nu igång vår blogg, håll dig uppdaterad med nyheter i vår verksamhet.

Med nya mål och nya utmaningar ser vi en ljus framtid med vår kunniga och kreativa personal. Ingenting är omöjligt och vi strävar efter att nå toppen. Teknikens värld utvecklas snabbt och vi ser ett stort intresse för nya gadgets på marknaden.

Se till att följa oss på våra nya sociala medier som vi har startat! Där kommer vi visa våra nyheter, göra produkttester, publicera coola prylar vi gillar, ha spännande tävlingar och mycket mera.

Vi tror på en personlig kontakt mellan oss och våra kunder och vill därför öppna våra dörrar genom olika sociala medier för att visa vad som sker bakom kulisserna här på Teknikproffset.

Bloggen kommer få sig ett nytt liv med en kontinuerlig uppdatering med nyheter inom verksamheten, information om speciella produkter vi säljer, olika sammarbetspartners, nyheter inom teknik mm

Ha det bra så länge & glöm inte att hålla er uppdaterade!

 

 

 

 

 

 

 

De här killarna har tagit flygning till en helt annan nivå!

Många människor har säkert önskat sig förmågan att kunna flyga, och de här två killarna har tagit denna drömmen till en helt ny nivå.

I videon är det Yves " Jetman " Rossy och Vince Reffet , som båda bär specialtillverkade jetvingar av kolfiber. Visst ser dom ser ut som superhjältar när de flyger omkring.

Detta är vad vi på Teknikproffset kallar en riktigt cool "gadget".

Källa: http://www.digitaltrends.com/cool-tech/jetman-dubai-video-news/

Flytten är äntligen klar och här kommer en bild på nya Teknikproffset-huset.


Fler bilder finns här