FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.44 / 10
Läs våra omdömen

DELTACO GAMING

Deltaco Gaming Headsets    Deltaco Gaming Tangentbord

Deltaco Gaming Mus    Deltaco Gaming Musmatta

Deltaco Gaming Stolar    Deltaco Gaming Accessoarer

Deltaco Gaming-Kits    Deltaco Gaming Bord

Mission

Deltaco Gaming anser att alla gamers, oavsett ålder eller spelnivå ska få en chans att spela och kunna ha gaming som hobby. De är stolta över att kunna erbjuda prisvärda och proffsiga gaming-tillbehör som alternativ till dyrare e-sportutrustning.

Gör skillnad

Deltaco Gaming grundades år 2017 i Stockholm och har antagit uppgiften att göra gaming mer jämställt genom att erbjuda tillbehör till mer rimliga priser, så att alla har en chans att delta på samma villkor. Detta gör de genom ett produktsortiment som är noga framtaget för att hålla höga standarder utan att kostnaden springer iväg. 

Sortimentet

Deltaco Gaming kan erbjuda en lång rad olika tillbehör för gaming, såsom headset, tangentbord, möss, musmattor och kablar - med mycket mera. De erbjuder till och med gaming-stolar och gaming-bord! ?

Håll dig uppdaterad! 

Deltaco Gaming-sortimentet expanderas konstant så håll utkik efter nya, häftiga produkter för att ta ditt spelande till nästa nivå!

Ytterligare information

Deltaco grundades 1991 och är ett företag som under åren har specialiserat sig inom många olika sorters IT-tillbehör. Det unika sortimentet "DELTACO GAMING" fokuserar givetvis på spelmarknaden och bör tilltala alla hängivna gamers därute! Sedan allra första början har Deltaco stått upp mot överpris och onödiga kostnader, något som vi på Teknikproffset gillar!

I "DELTACO GAMING"-sortimentet ingår allt som krävs för att skapa en optimal spelupplevelse. Vi är måna om att det inte bara ska vara roligt, utan även bekvämt att spela, och därför säljer vi en rad produkter som tillsammans förhöjer spelglädjen och råder bot på ryggont och ömma leder. Bland produkterna hittar man bland annat ergonomiska gamingstolar, handledsstöd för musarmen, ett par sköna gaming-headset samt ett gamingbord som förenklar kabeldragning. 

Men, och det här är ett stort men, vad vore en gaming-setup utan fräck RGB-belysning? Vi har ett flertal gaming-tangentbord med bakgrundsbelysning som gör att du kan fortsätta spela utan problem, även när mörkret faller. En pulserande och ergonomisk gaming-mus i kombination med någon av våra stora musmattor garanterar en trivsam upplevelse! 

Se alla produkter från DELTACO GAMING här nedan eller välj mellan kategorierna ovan!

Laddar fler