Lenovo ThinkPad 21AH00FXMX T14 Gen 3, Fyndvara

Artnr: 38-96829
9665 kr
Antal: 
Leverans:  Tillfälligt slut

 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
 • Smidig betalning - Klarna Checkout
 • Ångerrätt - alltid 14 dagar
 • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning
OBS! Fyndvara. Bruten plombering, produkt i övrigt helt ny.

14 ", IPS, WUXGA, 1920x1200, Anti-glare, Intel Core i5, i5-1235U, 16 GB, Soldered DDR4-3200, SSD 256 GB, Intel Iris Xe Graphics, No Optical drive, Windows 11 Pro, 802.11ax, Bluetooth version 5.2, LTE Upgradable, Keyboard language Nordic, SmartCard

Arbeta var och när som helst

ThinkPad T14 Gen 3 är byggd för att prestera. Med upp till Intel vPro® och 12:e generationens Intel® Core™ i7 vPro®-processorer klarar den alla uppgifter med lätthet. Och med nästa generations lagring och minne, plus högpresterande grafikkort som tillval, inklusive Intel® Iris® X e och NVIDIA® GeForce RTX™, kan denna bärbara dator ta din produktivitet och kreativitet till nya höjder vart livet än bär.

 • Kraftfull bärbar 14" företagsdator med högpresterande Intel® vPro® och separat grafikkort som tillval
 • Hållbart tillverkad och förpackad med återvunnet PCC-material, inklusive plast och naturmaterial
 • Imponerande bildförhållande på 16:10 med en skärmyta som upptar upp till 84 % av yttermåttet
 • Blixtsnabbt minne och lagringsutrymme och blixtsnabba anslutningsmöjligheter, inklusive Intel® WiFi 6E* som tillval
 • Funktioner för digitalt välbefinnande plus WQUXGA-pekskärm med Dolby Vision™ som tillval
Hälsosamma vanor i en uppkopplad värld

För att hjälpa dig att få goda datorvanor innehåller ThinkPad T14 Gen 3 flera funktioner för digitalt välbefinnande. Glance-programvaran kan registrera din skärmtid och kontrollera din sittställning. Den kan dessutom skicka påminnelser var 20:e minut om att titta på något 20 meter bort i 20 sekunder. För att ytterligare motverka ögontrötthet finns även en Eyesafe®-certifierad bildskärm med låg avgivning av blått ljus som tillval.

För arbete, underhållning och allt däremellan

ThinkPad T14 Gen 3 har allt du behöver för allt från konferenssamtal på distans till underhållning av hög kvalitet. 14"-skärmen, som inkluderar en WQUXGA-pekskärm som tillval med Dolby Vision™ och FHD + IR-webbkamera, har en generös skärmyta i förhållande till yttermåttet och ett bildförhållande på hela 16:10. Dolby Audio™ och Dolby Voice® AI-teknik ingår som standard och ger verkligt uppslukande bild och ljud.

Allt du behöver för att åstadkomma mer på distans

ThinkPad T14 Gen 3 är konstruerad för upptagna yrkesmänniskor på språng och kan köras hela dagen på en enda laddning. Den har gott om portar, bland annat Intel® Thunderbolt™ 4 och HDMI, och kan fås med blixtsnabba anslutningsmöjligheter, bland annat Intel® WiFi 6E, som tillval. Den har dessutom ett bakgrundsbelyst tangentbord med TrackPoint och TrackPad för en förbättrad skrivupplevelse.

* WiFi 6E kräver Windows 11 Pro. Funktionen kräver stöd från operativsystem, routrar/AP/gateways förberedda för WiFi 6E samt regionala regleringscertifieringar och frekvenstilldelning.

Smartare säkerhet inifrån och ut

För att bidra till att skydda ditt företag mot växande cyberhot är denna ThinkPad-enhet utrustad med ThinkShield. Det är en serie heltäckande skydd och anpassningsbara säkerhetsfunktioner, bland annat avancerad datakryptering och biometrisk teknik. Dessutom finns en PrivacyGuard-skärm som tillval som förhindrar obehöriga från att se känslig information på enheten.

Tunn och kraftfull men snäll mot miljön

Trots alla produktivitets- och kreativitetshöjande funktioner och egenskaper är denna ThinkPad konstruerad med planeten i åtanke. Återvunnet PCC-material, som plast och naturmaterial, används i olika komponenter, bland annat högtalarhölje, batterifack och adapter. Enheten levereras i en förpackning tillverkad i återvunnet material och/eller material från hållbart skogsbruk, och fyllnadsmaterial i återvunnen PCC-kartong.

196801428379EAN:
 • Specifikationer
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på

Andra köpte även