eMeet Konferens-högtalare OfficeCore

Artnr: A17794
2499 kr / 2199 kr
2995 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

eMeet M2 Max är en konferenshögtalartelefon med brusreduceringsteknik

Du kan använda den antingen via Bluetooth, AUX eller genom att koppla den via en USB-kabel. Den passar perfekt för små möten eller större möten med upp till 15 deltagare. Är ni fler än 15" Ingen fara, med en Daisy chain-kabel kan du ansluta två M2 Max för större upptagningsområde och fler deltagare med stöd för 20 eller fler mötesdeltagare.

Professionella ljudnivåmikrofoner
eMeet M2 Max stöder möten med 1-15 deltagare. Den är konstruerad med 4 riktade mikrofoner vars samplingshastighet kan nå 48kHz, vilket ofta används i filminspelningar och professionella ljudinspelning. Detta gör att eMeet kan möta en efterfrågan på högkvalitativa röstupptagningar. Volymändringar och röst kan spelas in finare, vilket leder till en ny nivå av röstupptagning. M2 Max konferensrums riktning mikrofon ger användarna fantastisk röstöverföring i största möjliga utsträckning.

Daisy Chain för bredare användning
Koppla två högtalare för att uppnå ett bredare spektrum av röstupptagning och överföring med hjälp av en speciell daisy chain-kabel från eMeet. Efter att du kopplat samman två högtalare kan du enkelt låta upp till 20 deltagare eller så vara med vid mötet och fortfarande klart höra deras röster, vilket ger en förbättrad mötesupplevelse. Den här högtalartelefonen är definitivt ett utmärkt val för kontorsarbetare och eliten i möten.

VoiceIA & Gummiisolering för brusreducering
Förutom den unika VoiceIA-brusreduceringstekniken på 4 mikrofoner, som kan eliminera vanligt kontorsljud, så som musklick, skrivarljud, tangentbordsklickande, pappersljud och så vidare, har denna USB-högtalartelefon en gummiisolering för att minska vibrationer. Både högtalaren och mikrofonerna har tre nivåer av intern isolering för att undvika oljud så som kollisionsljud, stoppa kvarvarande vibrationsöverföringar och förbättra röstkvaliteten.

2st Bluetooth-enheter samtidigt och personlig anpassning
Denna Bluetooth-högtalartelefon kan stödja användare att via Bluetooth ansluta 2 mobiler/datorer samtidigt eller 1 mobil/dator via Bluetooth och 1 via den medföljande dongeln. Dessutom erbjuder mjukvaran eMeetLink användarna bättre personalisering genom att byta namn på enheten i Bluetooth inställningarna, öka eller korta ned tiden det tar för M2 Max att gå in i standbyläge, uppdatera produktens firmware/mjukvara, slå på/stänga av DOA-lampan osv.

Flera anslutningsmetoder och hög kompatibilitet
Du kan ansluta via USB, Bluetooth, AUX, dongel. När du är ansluten via USB kan konferenshögtalaren slås på automatiskt, vilket ger dig en smidigare användarupplevelse. Den är också kompatibel med olika kommunikationsplattformar så som Zoom, Skype for Business, WebEx, Goto Meeting, Google Hangout, Facetime med mera. Oavsett om du kör Win7 / 8/10 eller Mac OS kan din enhet enkelt anslutas till den här konferenshögtalaren.

735632209186EAN:
  • Specifikationer
  • Resurser

Andra tittade också på

eMeet Konferens-högtalare OfficeCore
Köp!
eMeet Nova HD Webcam med 2st mikrofo
Köp!
eMeet Konferens-högtalare OfficeCore
Köp!