PlayStation 5 Icons Light - XL

Artnr: 38-86821
348 kr
479 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-4 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 700 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

Designad för att sammanfalla med lanseringen av PS5-spelkonsolen, accentueras den svala vita finishen av eleganta svarta accentdetaljer på basen. Med tre olika ljuslägen – standard, blå på/av fasning och musikreaktiv. XL PS5 PlayStation Icons Light är det perfekta ackompanjemanget till ditt spelande och kommer att se bra ut i alla sovrum eller spelhålor.

Både dekorativa och praktiska, denna XL PS5 PlayStation Icons Light är officiellt licensierad, så den kommer att bli ett bra komplement till alla PlayStation-minnen. Den perfekta presenten för alla PlayStation-fans eller -spelare, lampan är 32 cm (11,8 tum) hög och drivs av USB (kabel ingår) eller 3x AAA-batterier (ingår ej) så att du kan placera lampan var som helst i ditt hem.

DESIGNAD FÖR PS5:
Vår klassiska PlayStation Icons Light har gjorts om för att sammanfalla med lanseringen av PS5-spelkonsolen. Den svala vita finishen accentueras av snygg svart stil på basen.

IKONISKA SYMBOLER:
Ljuset bildas av de fyra åtgärdsknappsymbolerna (triangel, cirkel, kors, fyrkant), plus PlayStation-logotypen på basen. Står 32 cm hög med tre ljuslägen – standard, blå på/av fasning och musikreaktiv.

PRAKTISKT OCH SAMLARBAR:
Denna XL PS5 PlayStation Icons Light är en fantastisk present till alla PlayStation-fans eller -spelare. Drivs av USB (kabel ingår) eller 3x AAA-batterier (ingår ej) så att du kan placera ljuset var som helst i ditt hem, spelhåla eller mansgrotta.

OFFICIELLA VAROR:
Perfekt present till alla PlayStation-fans, superb kvalitet, denna PlayStation Icons PS5 XL Light är officiellt licensierad och godkänd av Sony Interactive Entertainment Europe Ltd.

DESIGNAD I STORBRITANNIEN:
Designad ansvarsfullt i Storbritannien av Paladone, de imponerande skaparna av episka, nördiga och roliga presenter.
5055964766467EAN:
  • Specifikationer
  • Resurser

Andra tittade också på