Razer DeathAdder V2 Gamingmus, Svart

Artnr: 38-98063
429 kr
599 kr
Antal: 
Leverans:  Tillfälligt slut
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

Razer DeathAdder V2 Gamingmus, Svart

Med över 15 miljoner sålda Razer DeathAdders har den mest hyllade och prisade spelmusen i världen förtjänat sin popularitet genom sin exceptionella ergonomiska design. Razer DeathAdder V2 fortsätter detta arv och behåller sin signaturform samtidigt som den minskat vikt för snabbare hantering för att förbättra ditt spelande. Utöver konventionell kontorsergonomi ger den optimerade designen också större komfort för spel, viktigt för de där långa raiderna.
 
RAZER™ Optisk Musswitch
Genom att använda en infraröd ljusstråle för att registrera varje klick, aktiveras omkopplarna i denna ergonomiska mus med en branschledande svarstid på 0,2 millisekunder. Eftersom den inte längre kräver traditionell fysisk kontakt, tar den här formen av aktivering bort behovet av avstudsfördröjning och utlöser aldrig oavsiktliga klick, vilket ger dig närmare kontroll och felfritt användande.
 
RAZER FOCUS+ Optisk Sensor
Razers nya, förbättrade sensor har en branschledande 20 000 DPI med 99,6 % upplösningsnoggrannhet, vilket säkerställer att även de känsligaste rörelserna från denna ergonomiska mus spåras konsekvent. Utrustad med intelligenta funktioner blir sensorn ännu mer exakt, vilket möjliggör en träffsäker nivå av precision.
 
RAZER SpeedFlex-Kabel
Razer DeathAdder V2:s kabel har större flexibilitet och är designad för att producera minimalt motstånd, så att du kan utföra snabbare, mer flytande svep med en högre grad av kontroll.
 
Instinktiv Scroll Taktilitet
Perfekt inställd för distinkt rullning med ett lägre motstånd.
 
8 Programmeringsbara Knappar
Denna spelmus kommer med 8 programmerbara knappar som är fullt konfigurerbara via Razer Synapse 3, vilket ger dig tillgång till makros och sekundära funktioner så att varje åtgärd kan utföras med lätthet.
 
100 % PTFE Musfötter
Njut av smidiga musrörelser över vilken yta som helst med musfötter gjorda av den renaste, högsta kvaliteten av PTFE, ett material som används för att belägga pannor med non-stick.
 
Avancerat Minne
Spara och lagra upp till 5 profilkonfigurationer i det inbyggda minnet och ta med dina inställningar var som helst, så att du alltid är redo att konkurrera med dina favoritkontroller.
 
 
Produktspecifikationer
Focus+ 20K DPI optisk sensor
Razer optiska switchar – 70M klickhållbarhet
8 programmerbara knappar
Razer™ Speedflex-kabel
82g Lättviktsdesign
100 % PTFE musfötter
Upp till 5 inbyggda minnesprofiler
Instinktiv rullhjulstaktilitet
8886419332855EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på