LifeSmart Cololight PLUS Kit med 7 LED paneler & bas

Artnr: 38-89718
1549 kr
1649 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-5 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 700 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

Med Cololight PLUS Kit som innehåller 7 LED-paneler och bas kopplar du samman dem utifrån hur du tycker de ska sitta ihop. Gör din egen unika belysning av panelerna som du sedan styr med hjälp av en app eller röstkommandon. LED-panelerna kan monteras på vägg eller till och med i taket, där du skapar mönster som sedan kommer till liv. Med Cololight är det bara din fantasi som sätter stopp för designen, synkronisera sedan med musik och du kommer se magin med Cololight. 

Välj mellan 16 miljoner färger

I varje LED-panel finns det 16st små RGB-dioder och med hjälp av dem skapas det ett behagligt ljus från panelerna, dessutom kan du ställa själv ställa in den exakta färgen du vill ha. Eller så har du möjligheten att använda dig av de förinställda ljuslägena du hittar i Cololight-appen. Du kan välja mellan 16 miljoner olika färger och hitta din perfekta färgen som passar dig och ditt hem.

Synkronisera belysningen med musik

En riktigt kul och häftig funktion med Cololight LED-paneler är att du kan synkronisera dem med musik. Se hur belysningen kommer till liv med hjälp av mobilappen och din smarphones mikrofon och skapa en mysig avslappnande miljö eller en slå på stort och höja party-stämningen.

Röststyrning

Med Cololight-appen kan du enkelt styra ditt belysningssystem. Förutom att använda dig av appen är Cololight LED-paneler kompatibelt med röststyrning från Google Assistant, Amazon Alexa och Siri. Det ger dig möjligheten att prata med belysningen och ge kommandon hur LED-panelerna ska lysa upp.

6932046202671EAN:
  • Specifikationer
  • Resurser

Andra tittade också på