Save Lives Now, 2 st engångs alkotest

Artnr: 38-84651
55 kr
119 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-4 arbetsdagar
 • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

Ta ett smart och säkert beslut "dagen efter" med Alco Single-use som är ett smidigt och lättanvänt alkotest i fickformat för engångsanvändning. Alco är ett EU-godkänt alkotest som på en minut ger dig ett tillförlitligt svar på om du bör låta bilen stå. Alkotestets kompakta storlek och gör att den lätt får plats i fickan, väskan eller i bilen. Alco Single-use säljs i 2-pack vilket ger dig möjligheten att dela testet med en vän för att ta hand om dig själv och alla runt omkring dig. Efter användning sorteras engångstestet som restavfall.


Vänta tio minuter efter intag av mat, dryck, medicin och rökning innan du använder testet. Använd inte testet om kristallerna redan är gröna.

 1. Säkerställ först att temperaturen i teströret är rätt genom att hålla det i din slutna hand i 15 sekunder. Testet ska endast användas mellan +10°C och +40°C.
 2. Tryck sedan hårt på plastspetsarna som är vardera ände av teströret för att tränga igenom aluminiummembranet och använd sedan testet omedelbart.
 3. Ta ett djupt andetag och blås sedan långsamt och kontinuerligt in i röret i pilens riktning tills den röda rektangeln bleknar.
 4. Vänta tills den bleka rektangeln blir röd igen, och inte längre än tio minuter innan du tolkar resultatet. Använd färgkartan för att kontrollera din alkoholnivå. Om det finns närvara av alkohol kommer kristallerna bli gröna.
 5. Resultat: Om färgen matchar bild 1 på färgkartan har du under 0,2‰. Om färgen matcher bild 2 har du 0,2‰ eller över.

Produktinformation

Risken för olyckor ökar med alkohol i blodet och tänk på den maximala nivån kan öka upp till en timme efter sista förtäringen. Resultatet av testet kan inte användas som motbevis mot myndighetstester och beslutet föraren tar på grund av testet är på eget ansvar. Produkttillverkaren och distributören kan inte hållas ansvariga för oaktsam användning av produkten.  

Testet innehåller kemikalier och bör inte komma i kontakt med hud eller kläder. Vid ögon- eller hudkontakt, skölj med rent vatten och be om medicinsk rådgivning. Håll alltid testet utom räckhåll för barn och djur. Testet slängs som restavfall efter användning. Denna produkt är gjord av glas och är ömtålig

 

 

7350071980217EAN:
 • Specifikationer
 • Recensioner & Frågor/Svar
 • Resurser