Samsung VS15T7036R5 Sladdlös

Samsung Dammsugare VS15T7036R5/EE

Artnr: C21622
 • Utmärkt städprestanda med en sugkraft på 150 W
 • Upp till 40 minuters städning
 • Flexibel laddning med 2-i-1 laddningsstation
5404 kr / 5340 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 4959 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanjstopp:
2023-12-18, 12:00

 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
 • Smidig betalning - Klarna Checkout
 • Ångerrätt - alltid 14 dagar
 • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Samsung Jet 70 är utsedd till Bäst i Test i Råd & Röns test av 132 skaftdammsugare i september 2022.

Mer avancerad städprestanda

Rengör olika typer av golvytor på ett effektivt sätt med denna lätta men ändå kraftfulla skaftdammsugare utan sladd. Den digitala invertermotorn ger en sugkraft på upp till 150 W. Den aerodynamiska utformningen av luftsystemet gör att luftflödet optimeras, samtidigt som luftfiltreringen med flera cykloner fångar fina dammpartiklar.

Stark sugkraft med Digital Inverter Motor

Städa mer effektivt med en sugkraft på upp till 150W. Digital Inverter Motor optimerar luftflödet med sina svetsade ultraljudsbärplansknivar. Digital Inverter Motor erbjuder en stark ineffekt på upp till 410W, hög energieffektivitet och genererar en sugkraft på upp till 150W.

Enastående sugkraft med Jet Cyclone

Njut av renare luft och enastående sugkraft tack vare den högeffektiva strukturen med flera cykloner hos Jet Cyclone. En optimal luftbana minskar luftmotståndet och dess 9 cykloner med 27 luftinlopp minimerar sugkraftsförlusten. Den fångar även upp väldigt små dammpartiklar som sugs in i dammsugaren.

Effektfull på mattor med Turbo Action Brush

Fånga upp fina dammpartiklar från såväl mattor som golv med Turbo Action Brush. Den roterar 3 750 varv per minut. Munstycket som går att vrida 180 grader gör det enkelt att byta riktning och städa varje hörn. Och du kan enkelt underhålla rotationstrumman genom att ta av den med ett klick.

Håller luften ren på ett smart sätt Med HEPA-filtersystemet med fem lager- certifierat av SLG och BAF

Andas in renare luft med ett HEPA-filtersystem med fem lager*. En huvudcyklon och ett grillfilter med metallnät fångar upp stora dammpartiklar, Jet Cyclone-systemet och mikrofiltret fångar upp fint damm och ett ultrafint dammfilter fångar 99,999 % av mikrodammet, inklusive partiklar och allergener på 0,3~10 µm.

Löstagbart batteri som räcker länge

Städa länge utan att behöva ladda enheten. Ett högeffektivt (2 000 mA) batteri gör att sugkraften bibehålls i upp till 40 minuter. Och du kan enkelt byta ut det mot ett reservbatteri för att städa i upp till 80 minuter. Det bibehåller även 70 % av dess ursprungliga prestanda i upp till 500 cykler.

Digital skärm

Se till att dammsugaren alltid fungerar optimalt med en integrerad digital skärm. Du kan intuitivt kontrollera maskinens status, såsom effektnivån och borsttypen. Och den varnar dig om det finns problem med borststången eller blockeringar. Så att du kan kontrollera och underhålla den på ett praktiskt sätt.

Laddningsstation 2-i-1

Flexibel laddningen med 2-i-1 laddningsstation. Förvara och ladda din dammsugare på ett mer flexibelt sätt med hjälp av laddningsstationen 2-i-1. Den kan enkelt anpassas för alla typer av hem. Om du vill spara plats, kan den monteras på väggen. Eller så kan du använda den som en fristående laddare för att du enkelt ska kunna plocka bort batteriet och ladda det någon annan stans.

Tvättbar dammbehållare

Håll dammbehållare ren och töm dammsugaren enkelt. Hela dammbehållaren, inklusive flercyklonssystemet, är helt tvättbar, så att du kan hålla den ren och fräsch. Behållaren kan även tas bort utan att avlägsna röret från den handhållna stommen, så att du helt enkelt kan hälla ut dammet.

Rengör golv med Soft Action Brush

Fånga upp fina dammpartiklar från golv och springor med en Soft Action Brush som är vävd med anti-statiska silvertrådar. Tack vare att munstycket kan vridas 180 grader kan du städa varje hörn. Det förhindrar också att husdjurshår trasslar ihop sig inne i enheten. Och du kan enkelt underhålla trumman genom att ta av den med ett klick.

Städning utan besvär med Lättviktsdesign

Städa ditt hem utan problem med enkla kontroller och bekväma rörelser. Lättviktsdesignen garanterar maximal användbarhet och minskar belastningen på handlederna. Den handhållna stommen väger endast 1,48 kg vilket är 21 % lättare än normala städapparater från Samsung. För att du enkelt ska kunna städa överallt i hemmet.

8806092267008EAN:
 • Specifikationer
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på

Andra köpte även