Xiaomi Roborock S6, Pure White

Artnr: 38-89717
3799 kr
5599 kr
Antal: 
Leverans:  Tillfälligt slut
 • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

Xiaomi Roborock S6 Pure är det senaste tillskottet från Xiaomi, som från början varit omåttligt populära tack vare funktion och kvalitet. Hela 150 minuters drifttid, stark sugkraft och moppningsfunktion. Dessutom undviker Roborock S6 hinder på ett imponerande sätt utan att missa att städa intill. Via appstyrningen kan du undanta områden att städa och mycket mer! Unna dig lyxen att kunna frigöra tid till annat än städning.

Roborock S6 Pure bjuder även på rullborste som är riktigt tät. På så  sätt undviker den att få hår intrasslat i sig. Sidoborstarna har ersatts med silikon-borstar och ger ett mer effektivt insamlande av damm och smuts.

Smart dammsugare med smart navigering

Xiaomi har tagit världen med storm och snabbt klättrat på listan för världens största mobiltelefontillverkare. Det kinesiska företaget tillverkar dock mycket mer än bara smartphones, men gemensamt med dessa är att deras övriga hemelektronikprodukter är lika smarta.

Roborock S6 Pure robotdammsugare kan kombinera två hushållssysslor i ett och göra vardagen enklare för dig genom att både dammsuga golvet och därefter våtmoppa det. Ovanpå enheten finns dammsugarens "öga" som i 360° scannar av ditt hem via laser och kan bedöma avstånd till hinder såsom väggar och möbler med mera. Via en SLAM-algoritm kan Roborock kartlägga ditt hem och räkna ut hur den på bästa och effektivaste sätt ska utföra sin uppgift. Roboten börjar med att scanna av sin omgivning och rengöra utmed kanterna i rummet för att sedan systematisk åka i raka linjer fram och tillbaka för att täcka varje del av rummet.

Effektiv dammsugning

Under Roborock 2 Pure sitter en dammsugarborste med borst av V-typ som roterar med en hastighet av 1350 varv per minut för effektiv dammupptagning. Framtill på sidan sitter en sidoborste som sopar in skräp från sidan mot mitten. Smutsen tas upp i en dammbehållare på 0,5 liter. Ett tvättbart filter håller din dammsugare ren och fräsch även med tiden.

Roborock 2 Pure har en sugkraft på 2000 Pa som gör dammsugaren ännu effektivare på att suga upp skräp, smulor, flingor och liknande. Inte heller päls och hår slipper undan när Roborock 2 Pure sveper fram över golvet. För att undvika att hår kommer in i motorn och fastnar har huvudborste, sidoborste och hjul en speciell skyddsfunktioner som förhindrar att motorn överhettas. En speciell borste och kniv medföljer också för att du lättare ska kunna rensa huvudborsten från långa hårstrån.

Xiaomi Robot Vacuum Roborock 2 Pure har fyra olika sugkrafter och kan ställas in att automatiskt anpassa sugkraften efter underlag. Då kommer dammsugare känna av när den kör på en matta och därmed öka sugkraften för en högkvalitativ rengöring.

Få golvet moppat

När golvet är rent från damm och smulor kan du även be din Roborock 2 Pure att våtmoppa golvet. En speciell vattentank medföljer som du fyller med vatten och placerar under roboten. Vatten från tanken återfuktar en moppduk av mikrofiber med samma bredd som huvudborsten, och rengör dina golv i cirka 40-50 minuter.

Kraftfullt batteri

Ett kraftfull li-ion-batteri på 5200 mAh ger upp till 2,5 timmes arbetstid, vilket kan täcka upp till 250 m² på en enda laddning. När batterinivån går ner under 20% återvänder Roborock 2 automatiskt till laddningsstationen och laddar upp sig till lagom mycket för att kunna färdigställa pågående städning. Laddbasen är skyddad mot överhettning, överspänning och kortslutning.

Styr med mobilen

Tack vare inbyggd WiFi kan du styra och programmera din Roborock 2 Pure från din smartphone. Sätt upp schemaläggning för när den ska städa, var den ska städa och sköt alla inställningar för robotdammsugaren. I appen kan du se en överblick av städningen via en karta av ditt hem som dammsugaren skapat och även klicka på ett område där du vill ha städning.

Kompatibel med Google Home

Du kan även synkronisera din smarta och uppkopplade dammsugarrobot att ta olika röstkommandon om du använder dig av Google Home i ditt hem. Länka din Xiaomi-robot genom att lägga till "Mi Home" i Google Assistant och du kan exempelvis säga åt den att starta, pausa, åka till laddstationen eller schemalägga den med hjälp av enbart din röst.

Egenskaper för Xiaomi Mi Roborock S6 Pure

 • 2,5 tim drifttid
 • 0,48 liter dammbehållare
 • 0,18 l vattentank för moppningsfunktion
 • 60 dB max ljudnivå
 • Lokalyta max 250 m² 
 • Timer
 • Schemaläggning
 • Trappsensor
 • Självdockning (automatisk laddning)
 • Virtuella väggar (avgränsare)
 • Mobilapp för styrning av funktioner
 • 6 timmars laddningstid
 • 350 x 96,5 mm
 • 3,6 kg
6970995781427EAN:
 • Specifikationer
 • Resurser

Andra tittade också på