Forever Bluetooth högtalare Toob 20 BS-900, Svart

Artnr: 38-86486
499 kr
799 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

Letar du efter en trådlös högtalare som kan hålla jämna steg med din livsstil? Vill du kunna lyssna på din favoritmusik medan du tränar, träffar vänner utomhus eller på resan med familjen? Denna högtalare är skapad för att imponera på dig med dess funktionalitet och design. Välj den eleganta och kompakta trådlösa högtalaren från Forever Core och njut!

Modern design är ett måste
"Toob" BS-900 trådlös Bluetooth-högtalare från Forever Core sticker ut med sin ovanliga design. Det är inte bara en funktionell enhet utan också en modern gadget. Den kommer elegant svart - perfekt för fans av klassiker. Välj en modern trådlös högtalare för din smartphone.

Perfekt för fester och utomhusmöten
Denna högtalare är en liten Bluetooth-högtalare som du kan ta med till träningspasset, till resan, till skogen, till en kompisens hus eller till sjön. Bli den som får igång varje fest och varje utflykt och njut av dina favoritlåtar med dina nära!

För den aktiva ljudfantasten
Bluetooth-högtalaren från Forever kommer att tilltala alla typer av personer som utövar sport - löpning, vandring, cykling eller vilken annan sport somhelst. Denna lilla enhet garanterar en mycket bra ljudkvalitet och en kraftfull bas!

Extrem hållbarhet
“Toob” BS-900 trådlös Bluetooth-högtalare är vattentät så att du kan använda den i lätt regn. Högtalarenär tillverkat av högkvalitativa material, vilket leder till en längre livslängd och gör denna vattentäta Bluetooth-högtalare, perfekt för aktiviteter både inomhus och utomhus!

Effektiv och kraftfull
Den trådlösa högtalaren från Forever ger en bluetooth-räckvidd på upp till 10 m och har två inbyggda högtalare med på vardera 10 W. Högatlaren har en USB-C laddningsport, samt ett kraftfullt batteri med en kapacitet på så mycket som 4000 mAh. Högtalaren varar upp till åtta timmar på en enda laddning och den kan börja spela igen efter bara tre och en halv timmes laddning.

Fler funktioner
Denna moderna, kompakta och kraftfulla trådlösa högtalare har en inbyggd mikrofon för att göra din samtal så bekväma och effektiva som möjligt. Denna Bluetooth-högtalare från Forever stöder micro-SD-kort vilket gör att du kan välj den bästa lösningen för dig!

Funktioner:

Bluetooth-version: V5.0
Bluetooth-räckvidd: 10m
Uteffekt: 10W * 2
Ingångsspänning: 5 V DC 1 A.
Laddningsport: Type-C USB
Frekvensområde: 180 Hz - 20 kHz
Impedans: 4Ω
Signal / brusförhållande (SNR): (SNR) ≥ 80 dB
Batteri: Li-Ion, 3,7 V, 4000 mAh
Speltid: 8 timmar
Laddningstid: 3,5 timmar
Vattentät: Ja, IPX7
Mikrofon Ja
TWS (True Wireless Stereo) Ja
AUX-kortplats: Ja
MicroSD-kortstöd: Ja
USB-port: Nej
Färg: Svart/röd
Produktens storlek 76 x 80 x 180 mm

Medföljer:
Instruktionsmanual
USB-C kabel för laddning
3,5 mm ljudkabel

5900495829856EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på

Andra köpte även