Google Home Mini - Chalk (EU)

Artnr: 38-86661
249 kr
379 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-4 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanjstart:
2022-08-12, 10:00
Kampanjstopp:
2022-09-01, 01:59
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

Google Home Mini är din nya smarta Bluetooth-högtalare som med en integrerad röstassistent uppkopplad till ditt Wi-Fi nätverk inte bara svara på frågor om vädret, men har massvis av olika användningsområden. Använd miljontals olika röstkommandon och styr ditt smarta hem som exempelvis Philips Hue belysning, eller varför inte be om att få din favoritlåt uppspelad eller säg åt den att casta din favoritserie på NetFlix till din TV eller Chromecast. Möjligheterna med Google Home Mini är nästintill oändliga.

Högtalaren med utmärkt ljud och mikrofon
Högtalarelementet i Google Home Mini har en optimal placering vilket ger en kontinuerlig ljudåtegrivning åt alla håll. Det spelar ingen roll om det är mycket ljud runt omkring eller om musik spelas i samma rum, röstassistenten hör dig alldeles utmärkt ändå.

Spela upp samma musik i alla rum
Google Home Mini har stöd för Multiroom-teknik som trådlöst via Wi-Fi låter dig spela upp samma musik i alla rum, eller varför inte spela upp olika låtar i alla rum för att passa för en mer unik upplevelse. Enheten är såklart kompatibel med flera Google Home högtalare men inte bara det, du kan även styra Chromecast Audio och andra högtalare med integrerad Chromecast. Underhållningen blir smartare och roligare med enkelhet i fokus.

Voice Match
Med Voice Match integrerat kan även Google Home Mini särskilja olika användare i samma hushåll för att ge dig och dina familjemedlemmar en unik och personlig upplevelse. Du kan exempelvis ta del av din spellista, kalender, påminnelser eller till och med shoppinglistor då den direkt känner av vem som pratar.

Ändra volymen

På ovansidan av enheten finns det 2 ytor på höger och vänster sida med touch-funktion som enkelt låter dig juster volymen. Gör du längre tryck på dessa ytor kan du även stoppa och starta det som spelas upp. Du slipper tack vare denna touch-funktion extra knappar och behåller på så vis det snygga tygklädda utseendet på din Google Home Mini.

Enklare hands-free samtal
Sammankoppla enheten med din smartphone och be röstassistenten att ringa upp din vän så att du helt utan att plocka upp din telefon kan prata med fria händer. Du kan även be din assistent att skicka textmeddelanden genom att enkelt säga vad den ska skriva och till vem det ska skickas till.

Möjlighet att stänga av mikrofonen
Vill du inte att Google assistenten ska kunna höra dig så finns det ett fysiskt reglage på enheten för att enkelt stänga av mikrofonen. Dra reglaget enkelt i sidled för att stänga av och tillbaka igen om du vill sätta igång mikrofonen igen.

Stilren och kompakt design
Designen är utformad för att inte ta upp så mycket plats men trots sin lilla storlek är den effektfull samtidigt som man har lyckats hålla nere både mått och vikt. Med 98 mm i diameter, en höjd på 42 mm och en låg vikt på 173 gram gör detta till en högtalare som du lätt placerar precis där du vill ha den för att passa in i inredningen. När du beställer hem en Google Home Mini medföljer det även en strömadapter med micro-USB anslutning.

  • Mått(BxDxH): 98x98x42mm
  • Inkluderade tillbehör: Strömadapter 1.5m
  • Ansluts till lokala nätverket via wifi (2,4 eller 5 GHz)

Vill du ha en kort snabbstartsguide och smarta tips på hur du kan använda din nya Google Home Mini så hittar du det på Googles supportsida genom att klicka här

842776106896EAN:
  • Specifikationer
  • Resurser

Andra tittade också på