Marshall Uxbridge Voice Google, Vit, Fyndvara

Artnr: 38-96828
2389 kr / 2055 kr
2390 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 1963 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Kampanjstopp:
2023-11-01, 12:00
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Klarna Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

OBS! Fyndvara! Bruten plombering, i övrigt ny

Uxbridge Voice - Röststyrning med Google Assistant

Uxbridge Voice kombinerar det legendariska ljudet från Marshall med handsfree-hjälp från Google Assistant, för en högtalare som inte bara är smart, den är lysande. Den här högtalaren är liten i storleken men ändå stor i ljudet och ger en ren och exakt ljudupplevelse. Med Google Assistant kan du spela och styra din favoritmusik och njuta av låtarna du älskar, oavsett vilket rum du befinner dig i.

Signaturljud

Högt blev bara mindre. Uxbridge Voice är konstruerad för att skapa ett dånande ljud från sin kompakta ram. En avancerad installation med avancerade komponenter kombineras för att producera ett ljud som bara Marshall kan leverera.

Oändligt sätt att lyssna

Betrakta denna högtalare som ditt backstagepass till varje låt på planeten. Tillgång till världens musik har aldrig varit enklare. Be din Google Assistant att spela upp och styra musik, poddar och radio från de populäraste streamingtjänsterna så är du redo att lyssna.

Bygg ett Multiroom-system

Fyll ditt hem med uppslukande ljud genom att bygga ett flerrumssystem med valfri Chromecast inbyggd eller Airplay 2-aktiverad högtalare. Spela olika låtar trådlöst i varje rum eller samla ihop allt och spela samma låt i hela hemmet.

Google Assistant

Du kan spela och styra musik, hitta information om låten, planera din dag, hitta svar på Google Sök, hantera vardagliga uppgifter och enkelt styra smarta enheter runt ditt hem – bara genom att använda din röst.

Ikonisk Marshall design

Denna högtalare kombinerar modern teknik med ikonisk Marshall-design för att leverera ett hårt slagande ljud samtidigt som den behåller ett klassiskt utseende.

Anpassa ditt ljud

Finjustera din musik för att möta dina krav. Använd bara Marshall Bluetooth-appen eller de analoga kontrollerna på högtalarens topppanel för att perfekta ditt ljud efter rummet du befinner dig i.

Röstigenkännande fält

Marshall Voice-högtalare använder en mikrofonuppsättning för att kunna höra och känna igen röster även på långt håll.

7340055371964EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar
Andra köpte även