Jays Högtalare S-Living One Multiroom 20+10W Svart

Artnr: 38-90878
2198 kr
3299 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

JAYS Högtalare s-Living OneMultiroom

  • Trådlös musik, överallt
  • Smart Home-kompatiblitet
  • Modern skandinavisk design
  • Tryck för att spela

Trådlös musik, överallt
Den kompakta och eleganta s-Living One är vackert designad, och är den perfekta smarta MultiRoom-högtalaren för alla som vill öka sin musikupplevelse utan att offra stil. Den är gjord för att förbättra alla små till medelstora rum, njut av JAYS signaturljud - välbalanserat, krispigt och rent, bekvämt i ditt sovrum, kök eller kontor.

Håll musiken flödande vart du än är i huset med MultiRoom-funktionen. Lägg till ytterligare högtalare i olika rum via inbyggd Chromecast eller AirPlay 2, så att dina favoritpodcast eller musik följer dig från rum till rum för en verkligt oavbruten upplevelse.

Smart Home-kompatiblitet
S-Living One är gjord med enkel användning i åtanke och erbjuder en okomplicerad installationsupplevelse, och integreras i alla smarta hem-inställningar. Att ansluta högtalarna till Wi-Fi eller koppla dem via Bluetooth (NFC stöds också) till din smartphone är bara en flik eller ett klick bort. Byggd för att arbeta med inbyggd Chromecast, AirPlay 2 och Spotify Connect, vilket gör att din smartphone kan styra högtalarna oavsett var du är i huset.

Modern skandinavisk design
Designad enligt svensk designtradition - med betoning på hantverk, funktionalitet och reducerad form - är högtalaren  tillverkad av högkvalitativa material och klädd med premiumtyg.

Med sin rena form och starka silhuett, och färger med inspiration från de berömda arkitektur- och gatustilarna i Köpenhamn och Göteborg, är s-Living One ett objekt som utformades inte bara för att ge oändliga timmar av underhållning till sin ägare utan också lägga till en touch av tidlös, subtil förfining till alla hem där den visas.

Tryck för att spela
Den intuitiva pekplattan överst på högtalaren är konstruerad med den senaste induktiva beröringssinneteknologin, så att du kan njuta av en verklig sömlös musikupplevelse med ett tryck av ditt finger. Bläddra enkelt igenom funktioner och kontrollera din musik genom enkla berörings- och svepnings-gester.

Vill du få basen att pumpa eller för att varmare sång ska stråla igenom" s-Living One's equalizer ger dig möjlighet att ställa in ljudet enligt dina preferenser och stämning för ögonblicket. Välj mellan fem fördefinierade EQ-inställningar - JAYS Signatur Ljud, pop, rock, jazz eller klassisk för att njuta av dina favoritlåtar. Använd I-II-III-IIII-förinställningarna på pekplattan för att lagra och ladda dina favoritlistor eller album från Spotify (fungerar med Spotify Connect).

Ingen gillar komplicerade programuppdateringar och installationer, varför s-Living One automatiskt laddar ner och installerar programuppdateringar i bakgrunden medan du är ansluten till Wi-Fi så att du kan njuta av din musik fullt ut och utan avbrott.

Ingår i lådan
s-Living One
Nätkablar
Användarmanual

Specifikationer
Element: 3,5 ”Paper cone woofer + 0,75” silk dome-diskant
Högtalarimpedans: 4 Ohm woofer 8 Ohm tweeter
Högtalarkänslighet: 84dB (1W / 1m)
Förstärkare: 2-vägs monohögtalare (förstärkare av klass D, DSP)
Subwoofer 1x20W
Diskant: 1x10W
Frekvensomfång: 60Hz - 20KHz (-3dB)
Trådlös anslutning: Dubbelband Wi-Fi 2,4 GHz / 5 GHz Bluetooth v4.1 BLE
Wi-fi-standarder: 802.11a / b / g / n / ac
Bluetooth®-räckvidd: Upp till 15 m
Kompatibel med: iOS / Android
Mikrofon: Nej
MultiRoom: Ja
Trådlös streaming: AirPlay2, Chromecast inbyggd, Spotify Connect
Ingångar: MicroUSB Aux 3,5 mm

7350033658048EAN:
  • Specifikationer
  • Resurser

Andra tittade också på