JBL T110 Bluetooth hörlurar, Svart

Artnr: 38-28110
249 kr
449 kr
Antal: 
Leverans:  Tillfälligt slut
 • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

JBL T110BT är dina lätta Bluetooth-anslutna trådlösa hörlurar i kombination med handsfree som tillåter musik med bra ljudbild och smidig samtalshantering. Du får utmärkt batteritid med förhållandevis snabb laddning utan större batteripack, trasselfri kabel och inbyggda magneter för lättare hantering men inte minst - kraftfullt JBL-ljud med djup bas.

Lätt lösning som varar i timmar

Du får snabb och lätt med dig dina hörlurar när du är på språng och slipper långa trassliga kablar då den enda kabeln är den som sammankopplar de två in-ear-hörlurarna. Du slipper ett större batteri då det som finns är i motsvarande storlek till kontrollen på motsatt sida för jämn balans och trivsam känsla. Batteriet laddas snabbt upp på bara två timmar med den medföljande mikro-USB-kabeln och ger dig underhållning i upp till sex timmar med härlig rörelsefrihet i vardagen eller på träningen. Det medföljer även örontoppar i tre olika storlekar så du kan hitta en perfekt passform för just dig.

Utöver kort och trasselfri kabel och grym batteritid har hörlurarna även inbyggda magneter som låter dem låsa i varandra när de inte används och du kan vara säker på att de håller sig på sin plats runt din nacke - redo att snabbt användas igen.

Svara på samtal i farten med integrerad headset-funktion

Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som inte bara låter dig hantera samtal mitt i farten, utan även när du önskar byta spår i spellistan. Samtliga funktioner kompatibla med både Android- och iOS-enheter men du kan även använda dina T110BT ihop med exempelvis en kompatibel laptop i hemmet.

6925281928055EAN:
 • Specifikationer
 • Barnhörlurar: Nej
  Formfaktor: In-ear
  Trådlösa: Ja
 • Recensioner & Frågor/Svar
 • Resurser

Andra tittade också på

JBL E15 in-ear hörlurar, Blå
189 kr Rek. 229 kr
Köp!
JBL E15 in-ear hörlurar, Röd
189 kr Rek. 229 kr
Köp!
JBL E15 in-ear hörlurar, Vit
189 kr Rek. 229 kr
Köp!