FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » JULKLAPPAR » TV-spel & Tillbehör » Far Cry 5 - Xbox One

Teknikproffset

Far Cry 5 - Xbox One

Pris: 149kr 449kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

   

  Välkommen till Hope County, Montana. I denna idyll lever frihetsälskande amerikaner – och den fanatiska domedagssekten "The Project at Eden's Gate". Under ledning av profeten Joseph Seed och hans hängivna syskon – sändebuden – har Eden's Gate i tysthet infiltrerat alla delar av det dagliga livet i denna en gång så lugna ort. Din ankomst kulminerar i att sekten tar till våld för att koppla greppet om hela regionen, och du tvingas väcka liv i en motståndsrörelse för att befria samhället.

  Utforska Hope County's floder, marker och himmel med det största anpassningsbara utbudet av vapen och fordon någonsin i ett Far Cry-spel. Du är berättelsens hjälte i en spännande värld som aldrig viker sig, där platserna du upptäcker och lokalbefolkningen du allierar dig med formar handlingen på sätt du aldrig kan förutse.

  Fast i fientligt territorium måste du ta hjälp av samhället för att leda en motståndsrörelse mot en sekt som håller på att ta över Hope County, Montana. Ett stort karaktärsgalleri med minnesvärda personligheter som Mary May, ägare av den lokala krogen; Nick Rye, flygplansintresserad familjefar; och pastor Jerome Jeffries, en präst vars flock har letts på fel väg. Anlita beväpnad hjälp och använd specialfärdigheter från upp till tre hjälpredor åt gången för att få ett övertag på The Project at Eden's Gate.  Anlita tränade djur som passar alla spelstilar och ger dig fullständig kontroll. Ta hjälp av en vän för att stoppa sekten i en samarbetsupplevelse för två spelare som sträcker sig över hela kampanjen.

  EAN:3307216022930
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!