Huawei P40 Lite 5G 6/128Gb DS, Silver, Fyndvara

Artnr: 38-96583D
3779 kr / 3399 kr
4479 kr
Antal: 
Leverans:  Tillfälligt slut

Kampanjvara

Kampanj:
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

OBS Fyndvara! Bruten plombering, produkten fabriksny!
Telefonen använder sig av Huawei AppGallery för att hämta appar. AppGallery har i dagsläget inte appar som t.ex. Google Chrome eller Swedbank. Här kan du läsa vilka appar som finns tillgängliga;
appgallery huawei categories

En fantastisk design som tilltalar alla

Se reflektionen i den vackert strukturerade 3D-glasytan när du vrider den långsamt i handen. Telefonen har utformats för att vara lika fantastisk att hålla i som att titta på. Funktioner som en sidmonterad strömbrytare som låser upp skärmen inom en kvarts sekund ger problemfri användning.

Håll dig uppdaterad med ditt snabba liv

Ren 5G-eller Dual SIM 5G + 4G – din bästa anslutning är alltid nära till hands! Din chans att uppleva den spelförändrade 5G-eran först.

Mobilanvändning på ny nivå

HUAWEI P40 lite 5G har det nya och förbättrade 7nm Kirin 820, ett balanserat chipset som innehåller en avancerad CPU med 8-core, 6-core GPU samt egenutvecklad NPU som utnyttjar intelligens på en ny nivå för att uppnå en högre prestation. Kiris ISP 5.0 fungerar för att säkerställa att bildbehandling, foto och video är toppklass.

Fånga skönhet på varje nivå

Fånga svepande landskap, småkryp på nära håll eller förtrollande porträtt med klarhet – allt i en häpnadsväckande 64 MP-kamera. Utforska den gränslösa kreativiteten som fyra mångsidiga linser erbjuder.

Knivskarpa bilder av varje detalj

Den kraftfulla 1 / 1,7 ”CMOS-sensorn i 64 MP huvudkameran absorberar alla foton och ger förbisedda detaljer liv. För fotografering som överskrider det dina ögon ser.

Raffinerade videor som omdefinierar din värld

Ivrig att filma ditt liv i detalj, eller ge din vlogg ny fart? HUAWEI P40 lite 5G är här för att hjälpa! Ta 4K-videor med otrolig klarhet för att släppa loss din kreativitet.

Lev i nuet!

Tiden går fort när du har kul. Lär dig att ta 960 FPS-videor och utnyttjar varje millisekund av dina minnen.

Olika avstånd, samma briljans

Berätta en historia med en split screen-video genom att fånga en bredare scen. Den bakre huvudkameran kan zooma in upp till 6x för att avslöja mer i den andra vyn. Ge vardagliga upplevelser en filmisk känsla!

Skärm för gränslösa bilder

Vila ögonen på den kantfria skärmen utformad med fokus på detaljer. Frontkameran är placerad under ytan och ger ett 90,3% bildskärm-storleksförhållande för en obegränsad, fängslande upplevelse.

Låt din personlighet lysa igenom

HUAWEI P40 lite 5G är utrustad med en BM3D-algoritm, tidigare endast sedd på professionella kameror, som manipulerar ljus för att hjälpa dig att fånga tydliga, brusfria bilder även på natten.

En laddning som går långt

Slipp ett urladdat batteri med 4000 mAh-batteriet i HUAWEI P40 lite 5G. Tar batteriet slut, kan Huaweis 40 W SuperCharge-teknologi, certifierad av TÜV Rheinland, återställa batteriet upp till 70% på bara en halvtimme!

Ha mer av det du älskar

6 GB RAM hanterar även den mest intensiva multitasking. Och 128 GM ROM ger dig gott om utrymme för att ladda ner alla dina favoritappar, bilder, videor och spel.

6959149182594EAN:
  • Specifikationer
  • Recensioner & Frågor/Svar
  • Resurser

Andra tittade också på