JJRC 27Mhz 1:24 Dubbelsidig Stuntbil, Blå

Artnr: 38-82501
249 kr
499 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-4 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

Med denna otroligt coola radiostyrda bil kommer du ha kul som aldrig förr! Med en enkel knapptryckning eller dra i spaken kan du transformera denna stuntbil i alla riktningar, uppåt, bakåt, 360 graders snurrning och 180 graders flip. Den coola radiostyrda bilen som med enkelhet kan köra över eller under hinder som står i dess väg och klarar tuffare terräng med lätthet. Skulle bilen välta är det inga problem för den här bilen kan nämligen köra med båda sidor som om inget har hänt! 


Kraftfulla dubbla motorer
Med ljusa LED-strålkastare på karossen, låt din racerbil vara den coolaste bland andra. Har dubbla motorer, den 4-hjulsdrivna elbilen körs med 7 km / h full hastighet. 2,4 GHz störningsfri fjärrkontroll, hög känslighet med en räckvidd på på cirka 20 meter.

Uppladdningsbara batterier
Bilen drivs av ett uppladdningsbart 3,7 V 400 mAh batteri. Ett uppladdningsbart batteri för leksaksbilen och två 1,5 V AA-batterier för fjärrkontrollen (ingår ej). Ett fulladdat 400mAh-batteri möjliggör 10-15 minuters körtid.

Radiostyrd bil med frekvensen 2,4 GHz
Bilen använder sig av frekvensen 2,4 GHz vilket innebär att den är helt störningsfri och att du utan problem kan köra flera bilar som använder sig av denna frekvens inom samma område. Om barnens kompisar tar med sig sina bilar eller om hela famljen vill kunna köra samtidigt är det alltså inget problem. 

Stötsäker och robust
Tillverkad av slitstarkt ABS-material, med stötsäkra mjuka gummidäck ger hög flexibilitet och manövrerbarhet, vilket gör att denna stuntbil tål alla stötar och lätt tar sig över över hinder och utmaningar. Använd var som helst som sandstrand, gräsmark och bergsmark!

Perfekt present
Perfekt present för födelsedag, jul, skolavslutning eller annan present för både pojkar och flickor!

Specifikationer:
Färg: Grön
B
atteri: 3,7V 400mah li-poly
B
atteri för fjärrkontroll: ca 2 * AA (ingår ej)
L
addnings: USB
L
addningstid: cirka 90 minuter
Driftstid: ca 10-15 minuter
Räckvidd: cirka 20 meter
E
genskaper: framåt / bakåt, sväng vänster / höger, stunt, vänd, rotera

Medföljer:
Bil
Fjärrkontroll
1 * 3,7V 500mAh uppladdningsbart batteri
Laddkabel
Användarmanual

 

 

6959149082696EAN:
  • Specifikationer
  • Recensioner & Frågor/Svar
  • Resurser

Andra tittade också på