Selfiepinne

Pris
Varumärke

Selfiepinne för alla tillfällen

Selfie-sticks, selfiepinnar - kärt barn har många namn! Oavsett vad man vill kalla produkten så kan vi alla vara överens om att de blev extremt populära för några år sedan, och inte utan anledning. En selfiepinne gör det enklare att ta selfies med din mobiltelefon eftersom den skapar ett hjälpsamt avstånd mellan dig och telefonen som gör det lättare att få till en snygg bild. De används vanligen också för andra saker såsom videorfilmande, vloggande, eller t.ex. för att hålla telefonen fri från vatten medan man tar bilder i havet eller poolen.

Våra selfiesticks finns i flera färger, varianter, längder och storlekar! Oavsett vad du vill använda din selfiepinne till har vi en perfekt till just dig. Mängder med olika längd och funktion för att passa alla dina behov. Hur kul är det inte att kunna ta en bild på hela gänget och verkligen se till att alla hänger med. Det mest populära på festen är att ta en blid med alla personer du tycker om och en selfiestick hjälper dig få med alla du vill ha på bild. 

Välj mellan olika former, längd och färger för att du ska bli så nöjd du kan. Behöver du en som du kan sätta fast på en stång har vi det också. SÅ se till att du kan ta de bästa och roligaste bilderna på dig, eller hela gruppen ifrån ett bättre avstånd och ett längre avstånd är bara en armlängd. Det funkar även om du är på konsert och vill använda din selfie pinne för att filma spelningen på bästa sätt. En populär grej att dra fram och även om dina vänner kommer gnälla kommer de ändå att älska bilden som de är med på för att minnas resan, umgänget eller festen de var på. En selfiepinne är en stämningshöjare!