Xiaomi Mi Band 4c, Svart

Artnr: 38-86437
145 kr
299 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-4 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

Nu kommer Xiaomi Mi Band 4c som kombinerar funktionerna från Mi Band 4 och Mi Band 5 för att ge dig en komplett upplevelse! Den passar både nybörjaren och den som har mer erfarenhet av aktivitetsarmband, allt i ett kompakt format för ett bra pris!

Stor 2,7 cm färgskärm för mer livfulla bilder
TFT-färgskärmen erbjuder mer livfulla färger med justerbar ljusstyrka, vilket ger dig ännu mer information med en överblick direkt till hands. Väck skärmen genom att höja handleden och stäng av skärmen genom att lätt knacka på skärmen med handflatan.

Lyft handleden för inkommande samtal och appaviseringar
Missa aldrig ett viktigt meddelande igen med realtidsvarningar för inkommande samtal, textmeddelanden, sociala medier och andra appaviseringar. Kontrollera väder- och luftkvalitetsprognoser och ställ in larm så att dina påminnelser håller sig uppdaterade när du planerar.

Vattentålig upp till 50 meter, bär den under simning eller i duschen
5 ATM-vattentålighet * - bär den i poolen eller under simturen, framförallt är du helt skyddad mot vattenskador i det dagliga livet som regn, spill eller stänk!

Flera sportlägen, professionell vägledning och noggrann övervakning
Stöder fem specialiserade sportlägen och noggrann övervakning, så att du kan få tillgång till aktivitetsdata i realtid som puls och hastighet.

Pulsövervakning dygnet runt, med dig varje ögonblick
Skydda din hälsa och njut av 24/7 pulsmätning. Snabb, exakt och icke-inträngande infraröd sensor med hög precision och många fler infraröda funktioner gör handleddetekteringen bättre än någonsin.

Ditt Mi Smart Band 4C påminner dig om att gå upp och röra dig när du har suttit ner på jobbet för länge
När du är upptagen och tappar koll på din tid skickar Mi Smart Band 4C en mild vibration så att du vet att du har sittat för länge och ska gå upp och röra dig.

Kontrollera musikuppspelning på din mobiltelefon
Kontrollera enkelt din musik medan du tränar, med funktioner för nästa spår / föregående spår / uppspelning / paus och justering av volymen.

Funktioner:
Stor 2,7 cm färgskärm
14-dagars batteritid
USB-laddning

* 50-meters vattentålighet, 50-meters vattentålighet överensstämmer med GB / T 30106-2013-standarderna och verifieras av Shenzhen Watch & Clock Quality Test Center, Mi Smart Band 4C Water Resistance Rating Report No.: SWT2001-13 . Vattentåligheten är 5 ATM (motsvarar ett djup av 50 meter under vatten). Kan bäras i duschen, poolen och vid simning i grunt vatten, men inte i bastu eller för dykning.

6934177715778EAN:
  • Specifikationer
  • Recensioner & Frågor/Svar
  • Resurser

Andra tittade också på