Handledstränare, Boll

Artnr: 38-99482
99 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-4 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 700 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

Med denna bollen kan du stärka upp handleden och minska smärtor kopplade till musarm eller träning. I bollen finns en snurra som aktiveras av rörelse - ju mer du rör armen desto mer motstånd kommer från bollen.

Gyrobollen tränar även upp greppstyrka, ökar blodcirkulation, stärker ligament och lindrar idrottsskador. 

Så fungerar det!

Gyrobollen har ingen startknapp, utan sätts igång med hjälp av rörelse.

För att få igång den behöver du först placera ett snöre (följer med vid köp) i bollens skåra, och sedan vira snöret runt klotet tills du bara har en liten bit av det kvar i handen (resten är alltså virat runt bollen). Håll bollen i den hand som du vill träna upp och ta ett stadigt tag i snöret med den andra. Bollen ska placeras mot handflatan med öppningen utåt. Nu ska du dra ut snöret så fort du kan för att sätta igång bollen. Du kommer att märka när den har tillräcklig fart eftersom det får ett par lampor att börja lysa. 

För att hålla bollen i rörelse måste du röra handleden i cirkulära rörelser. Ju duktgare du är, desto jobbigare kommer det bli. Det kan krävas några försök innan man lär sig principen och kan hålla klotet i rullning. För den som inte riktigt får till det finns det många hjälpsamma videor på nätet. 

4029811447213EAN:
  • Specifikationer
  • Resurser

Andra tittade också på

Kork med LED-lampa
79 kr Rek. 99 kr
Köp!
Hängande discolampa LED
99 kr Rek. 129 kr
Köp!