Xiaomi Mi Electric Scooter 3, Grå

Artnr: 38-96561
4799 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-3 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

Prestanda
Mi Electric Scooter 3 har en maximal effekt på 600w, en maxhastighet på 25 km/h och kan köras i backar med 16% lutning. Tryck lätt på gasen och ta dig till jobbet, skolan eller till en kaffe med kompisar.


Smart batteri
När batterinivån är under 30% och scootern inte är påslagen på cirka 10 dagar i rad, går batteriet i viloläge för att förlänga dess livslängd. Dessutom säkerställer BMS 5th Generation Intelligent Battery Management System att ditt batteri fungerar som det ska.

Säkrare 
Scootern har förutom en främre lampa och bakre LED-varningslampa, också en stor reflex i fronten samt stora dubbelriktade sidoreflexer för att hålla dig och de omkring dig säkra. Det nya bromsoket med dubbla kolvar ger effektivare bromsning med snabb respons och förlänger livslängden för bromsbelägg, vilket gör körningen säkrare.

Fäll ihop, ställ upp - snabbt och enkelt
Ramen är tillverkad av höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering, och är utrustad med våra bekvämaste luftdäck hittills. Mi Electric Scooter 3 väger endast 13 kg, vilket gör det enkelt att ha den med sig överallt. 

Håll koll på din körning, direkt i mobilen
På den stora LED-skärmen kan du få en snabb överblick över din hastighet, körsträcka, körläge och elscooterns batterinivå. Du ansluter din Mi Electric Scooter 3 till Mi Home-appen för att aktivera, hålla koll på din hastighet och batterinivå direkt i din smartphone. Scootern är kompatibel med Android och  iOS.

Specifikation
Vikt: 13,2 kg
Mått: 1080 x 430 x 1140 mm
Mått ihopvikt: 1080 x 430 x 490 mm
Skärm: LED med hastighet / batteri / KM / läge
Motoreffekt: 300W
Maxhastighet: 25 km/h
Klättervinkel: 16 %
Bromssträcka: 6,2m
Batterikapacitet: 7650mAh 275Wh
Räckvidd: 30 km *
Kompatibel med Android och iOS
Trådlös anslutning Bluetooth

*Batteriet testades fulladdat, med en belastning på 75 kg, vid 25° C, utan vind på en jämn väg i gåläge med en enhetlig hastighet på 15 km/h. Resultaten kan komma att variera beroende på skillnader i temperatur, belastning, vindhastighet, vägförhållanden och andra faktorer.

*Följ alla lokala lagar och förordningar när du använder Mi Electric Scooter 3.

Produkten får inte användas i allmän trafik/väg

Eldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h. Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft! Följ länken för att se hela regelverket: https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/


6934177728631EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på

Xiaomi Redmi 9A 2+32GB Dual-SIM, Grå
Köp!
Mi High-capacity Gel Pen (10-Pack)
Köp!
Andra köpte även