FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » HEM, HUSHÅLL & TRÄDGÅRD » Larm, Övervakning & Säkerhet » Övervakningskameror » Digitalt (Nätverk) » Inomhuskameror » IMOU Cue 2 1080P Övervakningskamera med tvåvägskommunikation
IMOU Cue 2 1080P Övervakningskamera med tvåvägskommunikation

IMOU

IMOU Cue 2 1080P Övervakningskamera med tvåvägskommunikation

Pris: 549kr 599kr
Delbetala från 64 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  IMOU Cue 2 är en smart övervakningskamera med tvåvägskommunikation och mörkerseende, för inomhusbruk. Kameran filmar i knivskarp Full HD-upplösning (1080p) och använder sig av H.265-videokomprimering. H.265 är en komprimeringsstandard som ger dig kvaliteten av 1080p till betydligt mindre storlek. Mindre filstorlek minskar inte bara behovet av lagringsutrymme, utan även nätverksbelastningen. Cue 2 använder sig av avancerad teknik för att avgöra vad för typ av rörelse som registreras. Föregångaren Cue skickade ut en notis när rörelse registrerades från rummet, medan Cue 2 själv kan avgöra om rörelsen i fråga är en människa eller inte. Allt för att du inte ska behöva dras med falska varningar.

  Avancerad AI-teknik för människodetektering

  IMOU strävar efter att alla notiser som skickas till din smartphone skall vara intressanta för dig. Med hjälp av avancerad AI-teknik kan IMOU Cue 2 avgöra om det den ser är en människa eller inte. När en notis väl skickas till dig ska du inte behöva fundera på om det är en falsk varning eller inte och kan istället direkt övervaka vad som händer i ditt hem via en livesändning i realtid.

  Upptäcker abnormala ljud

  IMOU Cue 2 är ännu smartare än sin föregångare. Mikrofonen i kameran lyssnar hela tiden, och så snart den hör något ljud den inte anser är normalt så skickas en notis direkt till din smartphone. Denna funktion ger dig alltid en inblick i vad som försiggår i hemmet, oavsett var du själv befinner dig. 

  Prata genom kameran

  Övervakningskameran är inte bara utrustad med en brusreducerande mikrofon. Den har även en inbyggd högtalare. Kombinationen av dessa två komponenter möjliggör tvåvägskommunikation och låter dig kommunicera med personer, husdjur eller vad som nu befinner sig på den andra sidan. 

  Prata med den som befinner sig på andra sidan kameran

  Brett synfält och mörkerseende

  Det breda synfältet var en omtyckt funktion hos föregångaren IMOU Cue. Självklart går det även att återfinna hos efterföljaren. Cue 2 har ett diagonalt synfält på 131° som kan ge dig en överblick över ett helt rum. Kamerans mörkerseende slås på automatiskt när det blir mörkt. Med hjälp av avancerade IR-algoritmer får du alltid tydlig bild, även i totalt mörker.

  Spara dina filmer hur och var du vill

  Med IMOU kan du själv välja hur du sparar dina filmer. IMOU Cue 2 har plats för ett microSD-kort på upp till 256 GB för lokal lagring. Du kan även använda dig utav IMOU Cloud, tillverkarens egna molntjänst. Via appen "IMOU Cloud" möjliggörs även livesändningar från kameran direkt till din smartphone. Alla filmer som kameran spelat in, när den aktiverats av rörelse, sparas antingen på microSD-kortet eller i molnet, så att du alltid har full tillgång till ditt material. Din personliga data är självklart alltid privat och delas inte med någon annan, utan det är bara du själv som har tillgång och kan se din data.

  *IMOU Cloud är en molnlagringstjänst med abonemang som man kan köpa till. Detta är dock inte nödvändigt för att kameran ska fungera. Utan man kan enkelt använda sig av microSD kort.

  Här kan du köpa ett Micro-SD kort till kameran.

  EAN:6939554970184
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!