Radiostyrda bilar

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
RC Big Foot Buggy 1:12, Grön
419 kr Rek. 599 kr
Köp!
JJRC Q72 Racingbil, 2.4G, 1:20
Kampanj
199 kr Rek. 399 kr
Köp!
Mini RC Bil, Svart
Kampanj
49 kr Rek. 129 kr
Köp!
JJRC RC Stuntbil 2.4G, Silver
Kampanj
249 kr Rek. 499 kr
Köp!
Mini RC Bil, Blå
Kampanj
49 kr Rek. 129 kr
Köp!
Liten radiostyrd bil (Gul)
Kampanj
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
Off-Road RC bil Jeep, svart
Kampanj
99 kr Rek. 199 kr
Köp!
Mini RC Bil, Röd
Kampanj
49 kr Rek. 129 kr
Köp!
RC 6WD Truck 2.4G 1-16, Blå
399 kr Rek. 499 kr
Köp!
RC Big Foot Buggy 1:12, Blå
419 kr Rek. 599 kr
Köp!
RC Big Foot Buggy 1:12, Blå/röd
Köp!
Visar 32 av 197 produkter
Visa fler

Stort utbud av RC-bilar

Snabb? Kraftfull? Offroad? Unik? Vilken radiostyrd bil väljer du? På den här sidan har vi radiostyrda bilar inom samtliga av dessa kategorier! Vår populära "Wiggle Truck" kan till exempel ändra form under körning med hjälp av ett simpelt knapptryck! Våra bilar från varumärket Forever har ofta fokus på grym kraft, tålighet och förmåga att köra i tuffa miljöer. För de som vill ha en radiostyrd upplevelse utöver det vanliga kan vi varmt rekommendera Galaxy ZEGA-serien med bilar som är gjorda för att tävla och "strida" mot varandra med hjälp av en spelplan och din smartphone. För att inte utelämna någon har vi dessutom flera radiostyrda bilar för barn som ännu inte riktigt är gamla nog att hantera de tidigare nämnda fordonen.

Radiostyrd bil för barn?

De flesta av våra bilar är, av naturliga skäl, framförallt inriktade med barnens önskemål i åtanke. Med så många varianter i fräcka färger, med häftiga funktioner och unika modeller finns det nästan garanterat något för alla barn här. Oavsett om du letar efter en radiostyrd monstertruck eller något annat häftigt, radiostyrt fordon så kommer du säkerligen att hitta det hos oss.

Något för alla

Hitta en RC-bil som passar dig och dina barn i vårt stora sortiment av snabba radiostyrda bilar härnedan! Om du (eller barnen) föredrar lite mer tuffa fordon som klarar terräng- och offroad-körning så har vi det med.

Tveka inte att fråga oss om du undrar över något. Välkommen till Teknikproffset!

"