Bilbanor

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Ninco WRC Rally of Finland
Kampanj
879 kr Rek. 999 kr
Köp!
Scalextric rak crossover 90°
Kampanj
379 kr Rek. 479 kr
Köp!
Sclextric ARC One - powerbase
929 kr Rek. 1099 kr
Köp!
Bilbana My First Scalextric
829 kr Rek. 1199 kr
Köp!
Scalextric Team GT Gulf
505 kr Rek. 599 kr
Köp!
Scalextric 4st Track pack
329 kr Rek. 449 kr
Köp!
Only Fools And Horses Twin Pack
1393 kr Rek. 1799 kr
Köp!
Scalextric Ginetta Racers Set
2049 kr Rek. 2199 kr
Köp!
Scalextric ARC AIR/PRO Handkontroll
Köp!
Scalextric 2st Pit Lane - Vänster
Köp!
Scalextric Kontrolltorn
526 kr Rek. 549 kr
Köp!
Scalextric Powerbase 2015
408 kr Rek. 599 kr
Köp!
Scalextric Spark Plug Dongle
308 kr Rek. 329 kr
Köp!
Ninco WRC Rally of Sweden
1146 kr Rek. 1299 kr
Köp!
Scalextric START Guide Blade
86 kr Rek. 129 kr
Köp!
Visar 32 av 99 produkter
Visa fler

Hitta din perfekta bilbana.

En bilbana är det perfekta sättet för barnen att leka på ett spännande och fartfyllt sätt inomhus, utan att för den sakens skull riskera att mormors fina vas faller i golvet. Vi har bilbanor för barn i alla åldrar, allt från banor i trä för de allra minsta till mer tekniskt avancerade prylar för de lite äldre. Ta t.ex. en titt på våra häftiga bilar från Galaxy ZEGA - en garanterad favorit under granen.

Bilbanan är en riktig rolig klassiker som har funnits i många år. Bygg ihop rälsen och bilresan kan ta sin början. Bygg upp broarna och plantera ut fina träd runtom, eller bygg upp en vacker stad med hus och kyrka. Men glöm inte placera ut stoppskylten på en lämplig plats för att se till så du inte krockar på vägen! Bilbanan skapar kreativitet och förståelse för både bygglek och trafikregler i tidig ålder.

Hitta en bilbana som passar er situation i vårt sortiment av banor! Letar du efter en bilbana barn kan leka med varje dag och aldrig tröttna, har du kommit rätt. Vi har alla möjliga typer av roliga bilbanor till barn i alla möjliga åldrar. Oavsett om du vill köra snabbt i tävling med loop eller om du bara vill ha något som gör att barnen håller sig lugna kan du hitta det bland våra bilbanor. 

Om du vill ha de fräckaste bilarna till din bilbaka har vi HotWheels som du kan leka med. Bygg upp en hel värld med våra olika bilbanor som man kan sätta ihop och bygga vidare på. Eller om du vill tävla med dina vänner och se vem som har den bästa körtekniken har vi bilracingbanor och racingbilar med tillhörande bilracingset. Kan du köra snabbare än din kompis är bara att bevisa då vi har bilbanor med loop och andra uppsättningar som gör biltävlingen roligare och håller längre.