Tillbehör till Nintendo SNES Classic Mini

Filtrera
Sortera
0 Produkter

Tillbehör till ditt Nintendo SNES Classic Mini

Super Nintendo Entertainment System Classic Edition, eller SNES Classic Edition, lanserades den 29 september 2017. Konsolen är en replika av Nintendos SNES som släpptes i Japan 1990 och skapar en möjlighet för den hängivne retroälskaren att återvända till 90-talets nostalgiska era och spela de gamla klassikerna igen. Detta är alltså en uppdatering av den klassiska SNES-konsolen och innehåller ett stort antal av de populäraste spelen. Vi är också glada att kunna erbjuda ett stort utbud av tillbehör till ditt Nintendo SNES Classic Mini.

Nintendo SNES Classic Mini-konsolen är en av våra mest älskade konsoler någonsin, för den som inte kan få nog av retro-spelandet är det en perfekt present - oavsett om det är dig själv du ger den till, eller om det är till en vän! Återvänd till 90-talet och njut av klassiska SNES-spel med denna nya uppdaterade retrokonsolen Super Nintendo Classic Mini SNES.

Här hittar du även alla våra tillbehör till Nintendo SNES Classic Mini. Vi har bland annat förlängningskablar, tillbehörspaket, klassiska handkontroller och trådlösa handkontroller.