Produkter inom prepping, krisberedskap & överlevnad

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Överlevnadskit i 31-delar
379 kr Rek. 499 kr
Köp!
Tändstickor för alla väder
Köp!
Nödfilt i silverfolie
29 kr Rek. 149 kr
Köp!
Tält för 3-4 personer (Grönt)
Köp!
Hopfällbart bord
199 kr Rek. 379 kr
Köp!
Ficklampa med nödhammare
149 kr Rek. 199 kr
Köp!
Mini-kniv för matlagning utomhus
Köp!
Orrefors Hunting, Multiverktyg
249 kr Rek. 279 kr
Köp!
Första hjälpen väska
Kampanj
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
Kombinerad scarf och mössa, Svart
Köp!
Överlevnadskit i 10 delar - Svart
Köp!
Binokulär minikikare, 2,5x26
79 kr Rek. 149 kr
Köp!
Monokulär kikare, 16x52
199 kr Rek. 299 kr
Köp!
Sovsäck, blå
269 kr Rek. 399 kr
Köp!
Hängmatta med myggnät - Grön
379 kr Rek. 479 kr
Köp!
Vattenreningsfilter med behållare
Köp!
Visar 32 av 116 produkter
Visa fler

Om krisen eller kriget kommer...

...Är titeln på den omtalade broschyr som skickades ut till alla hushåll i Sverige 2018. Broschyren har skickats ut i olika former ända sedan 1943.

Såhär står det i början av broschyren:

"Den här broschyren skickas till alla hushåll i Sverige på uppdrag av regeringen. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) ansvarar för innehållet. Broschyren ska hjälpa oss att bli bättre förberedda på allt från allvarliga olyckor, extremt väder och it-attacker till militära konflikter. Många människor kan känna oro inför en osäker omvärld. Även om Sverige är tryggare än många andra länder, finns det hot mot vår säkerhet och självständighet. Fred, frihet och demokrati är värden som vi måste skydda och stärka varje dag. Myndigheter, landsting och regioner, kommuner, företag och organisationer ansvarar för att samhället ska fungera. Men ansvaret för vårt lands säkerhet och trygghet är gemensamt för alla som bor här. En av våra viktigaste tillgångar när något hotar oss är vår vilja att hjälpa varandra. Om du är förberedd bidrar du till att hela landet bättre kommer att klara en svår påfrestning.Vad skulle du göra om din vardag vändes upp och ner? En kris kan göra att samhället inte fungerar som vi är vana vid. Ett förändrat klimat kan göra att översvämningar och skogsbränder blir vanligare. Händelser i omvärlden kan ge brist på vissa livsmedel. Störningar i viktiga it-system kan påverka elförsörjningen.

Efter bara en kort tid kan vardagen bli besvärlig: Värmen försvinner. Det blir svårt att laga och förvara mat. Mat och andra varor kan ta slut i affärerna. Det kommer inget vatten i kranen eller toaletten. Det går inte att tanka. Betalkort och bankomater fungerar inte. Mobilnät och internet fungerar inte. Kollektivtrafik och andra transporter står stilla. Det blir svårt att få tag i läkemedel och medicinsk utrustning.

Tänk igenom hur du och personer i din närhet kan klara ensituation när samhällets normala service och tjänster intefungerar som vanligt."

Våra tankar om prepping & krisberedskap

Med detta i åtanke vill vi erbjuda ett utbud av produkter som kan hjälpa ditt hushåll i en sådan situation. Det handlar inte om att skapa oro eller rädsla men det kan vara bra att vara förberedd inför en situation där de bekvämligheter vi är vana vid inte är tillgängliga under en viss period. Med lite mat, vatten, första hjälpen och ett enkelt skydd som ett tält och/eller sovsäck kommer man ganska långt i händelse av en krissituation. Det viktigaste är att säkerställa att de grundläggande behoven (förnödenheter + skydd) är tillfredställda, sedan kan man, om man så önskar, utöka sin arsenal med annat. I vårt s.k. prepping-sortiment har vi bland annat vevradior, ficklampor, powerbanks, multiverktyg och utomhuskök.

Se till att vara förberedd med våra artiklar inom prepping, krisberedskap och överlevnad.