Resekit och övrigt

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Forever Reseadapter EU/UK Svart
Köp!
Mörkblå Resekudde
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
Skön rund Nackkudde med luva - Grå
Köp!
Bagageband, Regnbågsfärg
39 kr Rek. 99 kr
Köp!
Bagageband, Ljusblå
49 kr Rek. 129 kr
Köp!
Bagageband med kodlås - Rosa
49 kr Rek. 129 kr
Köp!
Fodral till Pass - Brun
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
Fodral till Pass - Grön
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
Nackkudde med Enhörningsluva - Rosa
Köp!
Resekudde med stolsfäste
98 kr Rek. 229 kr
Köp!
Camry CR 1035 20L Portabel Toalett
1199 kr Rek. 1299 kr
Köp!
SKROSS El-Adapter Europa -> Danmark
Köp!
Rund Nackkudde för barn - Gris
Köp!
Bestway Resekudde Uppblåsbar
Köp!
Fodral till Pass - Mörkblå
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
Visar 32 av 110 produkter
Visa fler

Övriga och nödvändiga resetillbehör

Här hittar du mängder med olika resekit och andra tillbehör! När man är ute och reser vill man gärna att packningen ska vara lite, lätt och smidig att ta med sig, och vad kan då vara bättre än ett resekit? Vi har också många väskor och tillbehör så att du kan sätta ihop ditt eget lilla rese-kit!

Hitta de resetillbehör som passar just dig och din kommande resa här!

Vill du ha ordentlig ordning på saker, ordning och reda, när du reser till andra länder eller bara en spa-weekend. Eller reser du mycket i jobbet och vill använda enkla saker för attt hjälpa till att packa dina kläder och accessoarer? Vi har mängder med egna resekit och hjälpprodukter som hjälper dig att organisera allt du ska ha med dig till din nästa resa. En skön nackkudde är ju det bästa på en lång flygresa och i våra resekit får du med en ögonbindel som garanterat får det mörkt när du vill vila. 

Var förberedd redan innan ni reser med ett skyddande fodral till ditt pass eller en snygg resväska. Skydda dina värdesaker med ett snyggt bagageband som håller ihop resväskan och minskar risken att den öppnas innan på bagagebandet. Hitta den nack kudde som passar dig bäst och njut av en skönare resa med en bra och skön resekudde. Vi har många olika material och storlekar samt flera olika färger. Eller varför inte testa en med fastsydd luva för att skärma av dig från surret runt omkring dig ännu mer. 

Förbättra din resa med våra resetillbehör och se till att du har ordning och reda på dina saker med våra reskit. Och se till att du får med dig de produkter du verkligen vill ha! Vi har även en fin resegarderob som gör att du kan ta med kavaj och skjorta på resor där det behövs.