Kabelhantering & kabelhållare

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Längd på kabel
Filtrera
Sortera
Visar 32 av 132 produkter
Visa fler

Kabelhantering med hjälp av kabelhållare

Det kan göra under för hemmakontoret eller gaming-setupen att få lite ordning på alla de där sladdarna som hänger och dinglar under bordet och går kors och tvärs och överallt. Bara något så enkelt som några buntband kan göra underverk för det allmänna intrycket av datorhörnan - om man inte vill lägga några stora pengar kan man därför alltid börja i den änden och testa sig fram. För att underlätta kabelhanteringen har vi dock även andra kabelhållare som är lite mer lättarbetade och flexibla än de gamla hederliga buntbanden. 

Praktiska kabelhållare som håller ordning

Inom denna kategori hittar du mängder av smarta produkter för att underlätta kabelhanteringen i vardagen. Vi har exempelvis kabelsamlare som på ett snyggt och enkelt sätt samlar ihop dina sladdar och kablar och binder samman dem. 

Kardborrband, kabelslukare eller kabelstrumpa?

Så vilken modell ska man välja då? Om du är mer praktiskt lagd och inte bryr dig särskilt mycket om själva stilen kan vi rekommendera våra vanliga, enkla kardborrband - alternativt ett par buntband. Kardborrbanden finns i olika storlekar och varianter, se själv och välj någon som du tycker passar bäst för dina behov, vi har exempelvis kardborrband på rulle för dig som är i stort behov av kabelhantering. Den mer exklusiva varianten av dessa band - kabelstrumpan - görs i ett mjukt material, ofta nylon, och fästs även den med hjälp av kardborrband. Sist men inte minst har vi de så kallade kabelslukarna. En kabelslukares längd kan justeras och erbjuder den, enligt oss på Teknikproffset, mest stilrena och praktiska formen av kabelhantering. Till skillnad från exempelvis buntbanden går dessa käcka produkter enkelt att återanvända och justera om så skulle behövas. Vi har kabelslukare i flera färger, material och variationer.

Ge bort en kabelsamlare och hjälp dina nära & kära att få bukt med sladdkaoset

Det finns få saker som är värre än att ha ett gäng trassliga sladdar hängandes runtomkring, och av den anledningen är den här sortens produkter även mycket uppskattade som presenter! De kanske inte ser mycket ut för världen, men tack vare mängden frustration de sparar i vardagen kan vi varmt rekommendera att ge bort dem som en trevlig liten överraskning till nära och kära som ännu inte lyckats få bukt med sladdkaoset som så ofta uppstår i ett modernt hem.

Få ordning på din kabelhantering & kabeldragning till ett bra pris - hitta din kabelhållare hos oss.