Datorhögtalare

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Trust GXT 606 Javv RGB 2.0 Gaming Sp
Köp!
Jabra SPEAK 710 MS Speakerphone for BT
Köp!
Trust Leto 2.0 Högalare 6W Svart
Köp!
Trust GXT 619 Thorne RGB Soundbar
Köp!
Trust Remo 2.0 Speaker Set
309 kr Rek. 349 kr
Köp!
Trust Tytan 2.1 Högtalare, Svart
1203 kr Rek. 1399 kr
Köp!
Finding Dory Högtalare Dory 3,5Mm
Köp!
Logitech SPEAKERS 5.1 Z906
5699 kr Rek. 5799 kr
Köp!
Trust GXT 608 LED 2.0 Gaming Speaker
Köp!
Trust Gemi 2.0 RGB-belysta högtalare
Köp!
Trust GXT 658 5.1 Surround System
1949 kr Rek. 2199 kr
Köp!
Trust GXT 628 2.1 Speaker Set
1488 kr Rek. 1549 kr
Köp!
Yamaha YVC200W - PC-Högtalare, Vit
Nyhet
Köp!
Visar 32 av 37 produkter
Visa fler

Unna dig själv en extra bra ljudupplevelse med våra prisvärda högtalare

För att få den bästa musikupplevelsen från PC:n behöver du bra datorhögtalare. Vi har datorhögtalare för alla! Här hittar du olika modeller, färger och märken för att hitta den högtalare som passar dig allra bäst. Du kan välja mellan att endast köpa ett par högtalare, eller så kan du köpa ett högtalarpaket eller högtalarset. Vi har högtalare till dator till riktigt bra priser och med god kvalitet. Du kan självklart även använda dem till i princip alla laptops.

Bra datorhögtalare för gaming och streaming!

Vi har bra produkter, ja kanske till och med de bästa datorhögtalarna! Att spela spel och att kolla på film/video är givetvis bara två exempel på vad du kan göra med högtalarna. Alla våra produkter har en stabil bas och håller en god ljudkvalitet, vilket betyder att du även kan ha dem när du lyssnar på musik eller bara slösurfar.

Både stora och små datorhögtalare

Det är inte alla som har plats för flera stora kolosser till högtalare på sitt skrivbord, så det är ju tur att det nu även finns små datorhögtalare att köpa! Förutom att de är smidiga är de också (oftast) billigare än de större varianterna. Föredelen med de större modellerna är att det ofta igår en subwoofer när du köper dem, vilket ger ett fylligare ljud och en överlag bättre upplevelse. Förutsatt att du har plats att ha den någonstans såklart!

Trust datorhögtalare och produkter från flera andra stora varumärken

Några av våra populäraste produkter inom den här kategorin är 2.1 datorhögtalare från Trust. När det kommer till högtalare betyder 2.1 att man har 2st vanliga (stereo)högtalare och en subwoofer som stödjer dem genom att leverera extra bas. Givetvis har vi den här typen av produkter från andra tillverkare och märken också, så förhoppningsvis kan du hitta din egen favorit! Vi har även en och annan med inbyggd RGB vilket ger en ännu häftigare och mer stämningsfull upplevelse.