Nattlampor

Pris
Varumärke
Filtrera
Sortera
Lampa Saturnus
249 kr Rek. 399 kr
Köp!
Nattlampa Uggla
179 kr Rek. 299 kr
Köp!
Varta Vägglampa med Biet Maya
129 kr Rek. 279 kr
Köp!
Nattlampa Kanin
179 kr Rek. 299 kr
Köp!
LED Nattlampa 0.85 W Day / Night
Köp!
Luminous Stone LED Lampa - Blå
129 kr Rek. 249 kr
Köp!
Nattlampa med trådlös laddare
379 kr Rek. 479 kr
Köp!
LED Nattlampa 60 W Med Rörelsesensor
Köp!
Moon Light, Bordslampa
249 kr Rek. 399 kr
Köp!

Nattlampor

Varför ska man ha en nattlampa?

När du inte gillar att sova i komplett mörker så är en bra nattlampa lösningen för dig. Hos oss på Teknikproffset hittar du flera olika nattlampor med olika funktioner. T.ex. så har vi nattlampor med ljussensorer, skymningsswitch och rörelsesensor.

Med en ny nattlampa som håller länge kan du sova lugnt igen, utan att rummet känns för mörkt. I kombination med en timer kan du ställa in så att den sköter sig själv och bara är igång under vissa, specifika tider. På så sätt behöver du inte oroa dig över att koppla in/ut den varje morgon/kväll utan kan istället fokusera på annat och låta tekniken göra sitt. Om du är intresserad av att köpa en timer tillsammans med din lampa så hittar du dessa produkter i vår kategori för timers.

Nattlampor kan med fördel användas av likväl vuxna som barn.

Nattlampa för barn

Även om det finns många vuxna som också tycker det är mysigt att ha en nattlampa i rummet där man sover, eller kanske på vägen till toaletten på natten, så är det ju ändå framförallt barnen som uppskattar nattlampans betryggande sken. Därför har vi framförallt valt att erbjuda just nattlampa barn och nattlampor för baby i vårt sortiment. Några av de mest populära produkterna är de som brukar kallas "nattlampa med stjärnhimmel" eftersom de lyser upp taket och får det att efterlikna en stjärnhimmel. Dessa har vi alltså, och i flera olika varianter dessutom.

Produkter från välkända märken

Hops oss kan du hittar lampor från Pabobo, Jabadabado, InnovaGoods eller Doomoo, med flera. De kommer i alla former och storlekar samt i varierande prisklasser.

"