Cykeltillbehör

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Ringklocka med hög larmsignal
Köp!
Cykeldator, Svart/Röd
99 kr Rek. 249 kr
Köp!
Cykelpump med fäste för ramen
Köp!
Cykelbackspegel, 1-pack
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
Ringklocka i läcker färg, Silver
Köp!
Backspeglar till motorcykel, Runda
Köp!
Cykeldator med LCD-skärm, Svart
Köp!
Dubbel cykelväska, Svart
199 kr Rek. 229 kr
Köp!
LED-belysning till cykelhjul
99 kr Rek. 199 kr
Köp!
Cykelhållare för ficklampa
39 kr Rek. 99 kr
Köp!
Vattentät Cykeldator
149 kr Rek. 199 kr
Köp!
Visar 32 av 118 produkter
Visa fler

Jaså, du letar efter tillbehör till din cykel? Eller kanske som present till en bekant cykelentusiast? Eller till dina barn? Vem det än är som cykeltillbehören är tänkta för så blir personen i fråga förhoppningsvis glad för sina nya tillbehör! Vi har massor med praktiska saker som ofta har fokus på säkerheten. Om du letar efter cykelhjälmar eller cykellampor är det bara att klicka på respektive länk!

Tänk på säkerheten när du cyklar!

En cyklist i trafiken har ett väldigt litet skydd jämfört med t.ex. bilar och mopeder och därför är det viktigt att synas. Vi har olika cykellampor som du monterar direkt på cykeln för att på så sätt synas även i mörkret. Om olyckan skulle vara framme är det viktigt att skydda huvudet - så naturligtvis erbjuder vi även cykelhjälmar i hög kvalitet. Tänk också på att alltid ha på dig en reflexväst om du har tänkt att vara ute i mörkret eller t.ex. att cykla till och från jobbet på hösten/vintern.

Men vi hade ju inte kunnat kalla oss Teknikproffset om vi inte också hade mängder med andra, teknikrelaterade cykel-tillbehör! Vi har bland annat olika cykelhållare för din smartphone, flera typer av cykeldator, lysstavar till cykeln och mycket annat!

Cykelhållare och andra tillbehör

Med hjälp av en cykelhållare till smarthpone kan du använda telefonens GPS samtidigt som du håller koll på vägen. Vi har lite olika varianter, antingen de som rätt och slätt fäster telefonen ivd styret, eller de lite mer exklusiva som också omsluter din smartphone i ett vattentätt fodral som skyddar från regn och stänk. Vi har även cykelhållare för vattenflaska eller ficklampa.

Och så var det de där andra tillbehören... förutom olika typer av hållare har vi alltså även: LED-ljus till hjulen, cykeldator, sadelväskor, blinkers till cykel, ringklocka, cykelpump, backspegel, kedjerengörare, sadelskydd, cykellarm, lås och mycket, mycket annat!

Fördelarna med att utrusta sig och sitt fordon ordentligt innan man ger sig ut är många. Förutom den ökade säkerheten som du kommer att uppleva med allt från hjälmar till blinkers så kan det även göra resan enklare och roligare. Om du till exempel fäster din smartphone i en cykelhållare kommer du aldrig mer att svära över att ha tagit fel sväng!

Välkommen till vårt stora, prisvärda och kvalitativa sortiment av tillbehör till cykeln!