Bilvård

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Lackpenna för bil
69 kr Rek. 229 kr
Köp!
Rengöring för vindrutetorkare
Köp!
Baksätesskydd 137x130cm, Svart
129 kr Rek. 249 kr
Köp!
Reparationskit för punktering
99 kr Rek. 149 kr
Köp!
Bromsvätsketestare
99 kr Rek. 149 kr
Köp!
Reparationset, Däck
79 kr Rek. 129 kr
Köp!
Däckpenna för markering på däck
Köp!
Praktisk sparkskydd till bilen
129 kr Rek. 199 kr
Köp!
Skummunstycke till vattenslang
199 kr Rek. 479 kr
Köp!
Portabel Luftkompressor
Kampanj
299 kr Rek. 449 kr
Köp!
Visar 32 av 56 produkter
Visa fler

Gör bilen skinande ren med våra bilvårdsprodukter

Se till att bilen blir skinande ren med våra produkter inom bilrengöring och bilvård.

När du kör bilen genom en biltvätt blir bland annat fälgarna oftast inte ordentligt rengjorda - för detta behövs en särskild fälgrengöring - vilket du kan hitta bland produkterna här nedan. Genom att använda fälgtvätt säkerställer du att hela bilen blänker!

Allra bäst resultat får man dock om man gör hela jobbet själv och inte åker igenom några automatiska biltvättar. Det är mer skonsamt för lacken och arbetet blir mer noggrant utfört. För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar vi att man använder både bilschampo men även bilvax, för att få till den perfekta glansen! Vi har 3-i-1 bilrengöring som ger långvariga resultat på ett snabbt och säkert sätt.

Bilvaxet bör appliceras med skonsamma svampar i mikrofiber. Sådana har vi, och till ett bra pris, dessutom!

Skydda, ta hand om, och reparera din bil med luftfräschare, snabblagning och sparkskydd

Ta hand om din bil med våra bilvårdsprodukter. I denna kategori hittar du också luft-fräschare, reparationssätt, tvättvantar, bilsvampar och annat. Hitta en produkt som passar dig i vårt sortiment av produkter för bilvård!

På den här sidan kommer du att hitta alla våra tillbehör för bilresan som kommer att göra det enklare för dig att resa med barnen. T.ex. en prylficka med de älskade Babblarna på gör förmodligen resan för barnet i baksätet lite roligare också! Köp din aktivitetsficka, prylficka, solskydd eller andra tillbehör i vårt sortiment för tillbehör till bilresan! Fördelen med exempelvis en ryggstödsficka är att den skyddar sätet och samtidigt erbjuder praktiska förvaringsmöjligheter.