Audi Music Interface

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)

Vi har flera olika AMI-kablar för anslutning av ljud till din Audi. AMI står för Audi Music Interface och gör det möjligt för dig att koppla portabla mediaspelare till din Audis MMI (Multi Media Interface).

Detta gör att du kan spela upp vilken musik eller media som du vill!

Slipp FM-sändare som brusar och tråkiga radiokanaler

Audi Music Interface är som man kan höra på namnet utvecklat specifikt för just Audi och är således otroligt smidigt att använda. Eftersom AMI-kablar endast används till Audi uppstår inga kompatibilitetsproblem eller krångligheter. Det är bara att koppla in och njuuta. Slipp FM-sändare som brusar eller att behöva genomlida ännu en åktur med de monotoma rösterna som babblar på i P1. Med Audio Music Interface väljer du själv precis vad du vill lyssna på.

Vi hjälper dig alltid

Köp din AMI-kabel till ett riktigt bra pris hos oss på Teknikproffset. Som du säkert vet är vi alltid måna om våra kunders upplevelse och erbjuder därför (förutom den vanliga ångerrätten, reklamationsrätt m.m.) också 100 dagars öppet köp! Det betyder att du har god tid på dig att fundera på om produkten är rätt för dig även efter att du köpt den. Tänk dock på att detta inte betyder att du får använda dina AMI-grejer i 100 dagar och sedan lämna tillbaka dem. När det kommer till att testa produkter är det ångerrätten som gäller, och den är 14 dagar. Kontakta oss så fort som möjligt om du råkat beställa fel produkt eller om den inte fungerar, så ska vi hjälpa dig med alla problem som kan tänkas uppstå kring din Audi Music Interface.