Hemmabio, HiFi och bärbart ljud

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Montering (TV-fäste)
Filtrera
Sortera
Kassett till mp3-konverterare
299 kr Rek. 399 kr
Köp!
Adler FM-radio AD 1119 AM/FM
218 kr Rek. 329 kr
Köp!
Tangent Tuner/radiodel II DAB+/FM
Kampanj
1649 kr Rek. 1995 kr
Köp!
DELTACO, Takfäste (ARM-500)
235 kr Rek. 269 kr
Köp!
Projektortakfäste 10 kg
Kampanj
529 kr Rek. 629 kr
Köp!
Panasonic Kompakt stereosystem med intui
Köp!
Soundmaster Retro skivspelare
2549 kr Rek. 2599 kr
Köp!
Soundmaster Stereo BT/CD/USB och radio
Köp!
Tangent CD II
1692 kr Rek. 1995 kr
Köp!
Visar 32 av 249 produkter
Visa fler

Mängder med billiga HiFi-produkter 

Dags för nya tillbehör till din hemmabio med HiFi? Här hittar du nya Blu-ray & DVD-spelare, stereo, soundbars, väckarklockor, projektorer, annat bärbart och mycket mer. Skapa den perfekta upplevelsen med rätt utrustning och tillbehör.

Hemmabio

Vem vill inte ha en mysig hemmabio där man kan uppleva härliga kvällar tillsammans med familj och vänner - eller kanske tvärtom - för att ha som tillflyktsort när man vill undvika socialt umgänge och en stressig vardag, för att istället glida in i filmernas värld för en stund. Och för att lyckas med en hemmabio behöver man inte ha exklusiva biofotöljer eller en enorm lokal med bioduksklädda väggar. Det är klart att det hade varit fantastiskt fint, men för vanligt folk som inte är redo att lägga alla sina besparingar på en hemmabio är just det scenariot ganska långt borta. Dessutom så tror vi att man kan ha det nog så trevliga kvällar i en mysig filmhörna med en billig projektor eller genom att köpa in en soundbar till vardagsrummet för att förstärka biokänslan.

Bärbart ljud

Om du är ute efter en gammal hederlig boombox eller någon annan typ av bärbar musikspelare så har vi även det. Hos Teknikproffset hittar du bra produkter till bra priser. Vi erbjuder dig alltid elektronik när den är som bäst. Njut av nya produkter inom hemmabio, HiFi och bärbart ljud.

HiFi - vanliga frågor

Vad står HiFi för?

HiFi står för High Fidelity.

Vad betyder High Fidelity?

High Fidelity betyder ungefär hög naturlighet eller hög trovärdighet till originalet, i detta fall alltså högkvalitativ ljudåtergivning som spelar upp ett ljud med hög kvalitet, så nära det verkliga originalet som möjligt.