Verktyg

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Orrefors Hunting, Multiverktyg
249 kr Rek. 279 kr
Köp!
Laddare för Makita 18V 6A port
499 kr Rek. 1559 kr
Köp!
Verktygslåda 21 delar
299 kr Rek. 599 kr
Köp!
Buntband 10cm, 200st svarta
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
Visbella Superlim 3 gram x 2 st
Köp!
Ryobi ONE+ R18DD3-115AJ, 18V
1297 kr Rek. 1399 kr
Köp!
Multifunktionell Mini skruvdragare
Köp!
FX Tools Trattset i 4 delar
69 kr Rek. 129 kr
Köp!
Genius Ideas GI-129510 Håltång
Köp!
FX Tools, skruvmejselkit, 16 delar
Köp!
Verktygslåda 9 delar, Rosa
199 kr Rek. 349 kr
Köp!
Borrsats 99 delar, 1,5-10mm
149 kr Rek. 299 kr
Köp!
Digital PH mätare i kompakt storlek
Köp!
9 skruvmejslar i en praktisk väska
Köp!
Visar 32 av 226 produkter
Visa fler

Bra verktyg av hög kvalitét

Välkommen till Teknikproffsets sortiment av verktyg!
Vad är väl en hemmafixare utan sina verktyg? För alla er som tycker om att bygga, laga och fixa saker hemma så har vi ett stort utbud av olika verktyg för hemma-fixare. I vårt gedigna sortiment av verktyg ingår alltifrån borrmaskiner och till multiverktyg och skruvdragare - tillsammans med allt däremellan. 

Saknar du ett verktyg som du verkligen behöver? Vi har alla möjliga sorters olika verktyg som skruvmejslar med bits, skruvdragare, hammare och olika sågar såsom cirkelsågar eller pendelsticksågar från black & decker. Varför inte passa på att köpa en ny verktygslåda eller andra set med olika verktyg som till exempel hylsnyckelsats eller vertygssats. Vi har mängder med olika tillbehör som ett magnetiskt handledsband så du inte tappar dina skruvar och en tång för varje tillfälle. Behöver du uppdatera dina skruvmejslar har vi mejsel set till alla typer av skruvar. 

Skyddutsrustning är viktig när man ska arbeta. Vi har skyddsglasögon och andra arbetsskydd för att ditt nästa projekt ska bli så säkert som möjligt. Se till att skydda din hörsel ordentligt med hörselkåpor för att inte skada dig. 

Trött på att batteriet tar slut och du måste vänta tills det laddar upp igen? Vi har batterier till alla maskiner du kan tänka dig så som skruvdragare, cirkelsågar, borrmaskiner och andra sågar. Passa på att skaffa dig ett ersättningsbatteri till bosch eller RYOBI elverktyg. Vi har batterier och ersättningsbatterier även till Makita och Dewalt. 

Vi har alla verktyg du kan behöva och vill du veta om något verkligen är rakt innan du borrar upp det med våra borrset passar ett vattenpass perfekt till det. Med ett vattenpass ser du om du sätter hyllan rakt och med våra borrmaskiner kan du borra hål i väggen enkelt. Har du en jobbig betongvägg har vi olika typer av slagborr som underlättar borrandet.