Barnsängar och tillbehör

Filtrera
Sortera
0 Produkter

Fina barnsängar och tillbehör till barnsäng

Vi har fina barnsängar som är anpassade för just barn, så att du kan köpa en mer personlig säng som barnet kan känna sig som hemma i. Vi har även andra tillbehör såsom fina sänghimlar och sänggavlar för barn.

Sov godare och mycket bättre i en barnsäng för barn. Dina ungar kommer längta efter att gå och lägga sig när dom ser sin fina barnsäng och alla deras nya tillbehör till deras barnsäng. Vi har även tillbehör som spjälskydd för att göra spjälsängen till en mysig och säker plats för dina barn. Völj bland våra populära och praktiska spjälsängar med reglerbara långsidor, såkallade dropsides. Allt för att du enkelt ska kunna lyfta upp eller sänka ner ditt barn från sängen. För de mindre, nyfödda barnen har vi fina och säkra bedside cribs. 

En bedside crib, eller sidosäng som den också kallas, är en smart första säng för din nyfödda bebis. Fördelen med en bedsidecrib är att du kan ha barnet nära under natten, vilket till exempel underlättar när bebisen behöver matas eller det är dags att byta blöja. Många upplever också en trygghet i att barn och vuxna kan samsova utan att dela säng och sovyta. En bedsidecrib funkar även utmärkt för dig som har ont om plats och söker en flexibel minisäng. Tack vare hjulen kan du enkelt rulla sängen dit där du behöver den bäst, oavsett om det är dag eller natt.

Så säkra upp natten så gott det går för dina barn med att ha en ordentlig spjälsäng eller en fin sidosäng som du enkelt kan flytta, lyfta i barnet eller ta ur barnet från sängen. Försök att sova gott med barnet nära dig i en säng som de verkligen trivs i och gärna vill spendera mesta delen av natten i.