Bad

Pris
Varumärke
Filtrera
Sortera

Roliga och nödvändiga tillbehör för bad för barn

Vi har flera olika produkter inom bad för baby, inklusive badtermometer för baby, badstöd för baby, badpussel, badmattor och mycket annat! Välkommen in till vårt sortiment av badtillbehör för bäbis!

Gör er redo för badsäsongen! Vi har mängder med badsaker som gör ett bad till det roligaste ett barn kan vara med om. Vem älskar inte att bada med nya roliga saker som barnen kan leka med. Nya fina badhanddukar med coola mönster gör att dina barn snabbt vill torka sig efter ett bad. Välj en badleksak som dina barn kommer älska att leka med och kommer endast att vilja leka med. Se till att dina barn har ordentliga luftkuddar på sig och se till att de kan se under vattnet med ett par fräcka simglasögon. 

Säkerhet är viktigt, speciellt i ett badkar. Vi har halksäkra badmattor med sugproppar som minskar risken för dina barn att halka eller glida runt i badkaret. Ett par armkuddar minskar risker för att ditt barn ska hamna under vattnet och säkrar därefter badstunden för er båda. Har ni inget badkar finns det självklart en hoppfällbar badbalja som funkar alldeles utmärkt för dina mindra barn att leka i.

Se till att ditt barn inte får alldeles för tråkigt utan utrusta badet med mängder med leksaker. Fyll med vatten, kläm och spruta vatten överallt med våra roliga badleksaker. Eller skaffa en bubbelmaskin som spelar musik för att få en helt underbar stund med ditt barn. När badet sen är klart finns det självklart hållare för leksaker där du enkelt sätter upp hållaren med en sugpropp på kaklet och fyller den med leksakerna som dit barn har användt. 

Sitt inte utan de viktigaste tillbehören som du behöver för att du och dina barn ska få en underbar badstund tillsammans.