Luftfuktare

Pris
Varumärke
Filtrera
Sortera
Luftfuktare med stjärnprojektor
Köp!
Luftfuktare med ledljus, Rosa
149 kr Rek. 199 kr
Köp!
InnovaGoods Luftfuktare/Aroma Diffuser
Köp!
Luftfuktare till flaska
99 kr Rek. 149 kr
Köp!
Luftfuktare, Vitblå
129 kr Rek. 199 kr
Köp!
Luftfuktare, Rosa
129 kr Rek. 199 kr
Köp!
Luftfuktare med LED-belysning
199 kr Rek. 299 kr
Köp!
Luftfuktare i trädesign, Ljus 400 ml
Köp!
Camry luftfuktare 30W
439 kr Rek. 959 kr
Köp!
Luftfuktare, Grön
129 kr Rek. 199 kr
Köp!
Adler tystgående luftfuktare
388 kr Rek. 1499 kr
Köp!
Luftfuktare i trädesign 130ml
249 kr Rek. 359 kr
Köp!
Camry CR 7964 Luftfuktare 4,2L
729 kr Rek. 1919 kr
Köp!
Luftfuktare, Vitrosa
129 kr Rek. 199 kr
Köp!
Luftfuktare i trädesign, Ljust trä
Köp!
Camry CR 7952 Luftfuktare
544 kr Rek. 1859 kr
Köp!
Adler AD 7954 luftfuktare
346 kr Rek. 429 kr
Köp!
Air Humidifier 2.8 l Vit/Blå
469 kr Rek. 499 kr
Köp!
Visar 32 av 77 produkter
Visa fler

Skapa det perfekta inomhusklimatet med en luftfuktare

Få det perfekta inomhusklimatet med hjälp av en luftfuktare eller en luftrenare! Det finns också de produkter som fungerar som både fuktare och doftspridare. Dessa ser till att du inte bara har en bra miljö i rummet, utan dessutom en behaglig doft.

En luftfuktare ser till att skapa ett bättre inomhusklimat och kan bland annat motverka klassiska åkommor som allergier och förkylningar.

Vilken luftfuktighet bör man ha inomhus?

Generellt sett rekommenderar vi att nivån ligger på 40-50%. Om Luftfuktigheten blir alltför hög riskerar man att möbler och annat börjar mögla. Misstänker man att så är fallet kan det istället vara läge att investera i en luftavfuktare.

Vilka är fördelarna med att ha en luftfuktare?

En ytterst relevant fråga! Jo, det ska vi berätta för dig!

Har du kanske problem med sprucken hud, torrt hår eller torra slemhinnor? Särskilt när vintern kryper på brukar vi här uppe i norr få stora problem med torka av olika slag. Faktum är att ingen mår bra när luften är för torr. Vi mår inte bra, våra växter mår inte bra, ja, inte ens våra möbler trivs i det torra, skandinaviska inneklimatet. Möblerna går visserligen inte runt och klagar på samma sätt som vi, men du kan lägga märke till deras tysta protest på annat sätt. Spruckna skinnsoffor, knakande parkett, gipsskivor som går sönder i skarvarna - låter det bekant?

Delvis har detta att göra med att luften inomhus blir varmare när den värms upp, och själva uppvärmningen är ju minst sagt svår att undvika i vinterkylan. Dessvärre spelar det inte heller någon roll hur du värmer upp ditt hus d.v.s. med element, kamin, etc. Det är just värmen som ger upphov till den torra luften.

Men som tur är finns nu luftfuktaren som en prisvärd lösning på alla dessa problem! Genom att kontinuerligt producera vattenånga som absorberas av luften bidrar luftfuktaren till att skapa det optimala inomhusklimatet. Det enda som behövs för att den ska fungera är strömförsörjning, vatten och eventuellt eterisk doftolja om man vill använda sig av det.