FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Luftavfuktare

Få ordning på ditt inomhusklimat med en avfuktare. Vi har avfuktare ifrån ett flertal varumärken, bland annat välkända Woods. Om du upplever att inomhusklimatet är för fuktigt kan det vara läge att investera i en av våra prisvärda luftavfuktare, som hjälper dig att skapa precis rätt förutsättningar för att du ska trivas i ditt hem. 

Adam – avfuktare 100m2,  44dB, wifi - Google Home, timer, 2 hastigheter, torkfun
eeese
Avfuktaren Adam är känd för att vara lika tyst som ett kylskåp. Adam har en elegant design och klarar av att hålla områden på upp till 100 m2 fria från överflödig fukt. Det gör att den passar perfekt i både vardagsrum och källarlokaler.
3 599kr
Carl - Avfuktare och luftrenare H11 HEPA-filter, 120m2, Wifi, 46 dB, timer, 2 ha
eeese
Carl är en 2-i-1-hybrid, som kombinerar en effektiv avfuktare med luftrening i HEPA-kvalitet. Med Carl bestämmer du själv när du vill använda avfuktningsfunktionen för att hålla en optimal luftfuktighet i din bostad eller om du kanske under en period bara vill använda luftreningsfunktionens H11 HEPA-filter för att rena luften från besvärande partiklar. På så vis är du garanterad det bästa inomhusklimatet året om.
4 149kr
Emil – tyst avfuktare 40dB, 40m2, timer, 2 hastigheter, torkläge
eeese
När det gäller ljudnivån sticker Emil ut. Med en ljudnivå på endast 36 dB och den snygga designen passar Emil perfekt in i mindre rum, grovköket, hallar och uppvärmda källare
2 249kr
Emil – Tyst avfuktare 40dB, wifi - Google Home, 50m2, torkläge, timer, 2 hastigh
eeese
När det gäller ljudnivån sticker Emil ut. Med en ljudnivå på endast 36 dB och den snygga designen passar Emil perfekt in i mindre rum, grovköket, hallar och uppvärmda källare
2 047kr2 499kr
Mark – kompakt & tyst avfuktare, timer, 40m2, absorptionsteknologi - Arbetstempe
eeese
Mark är en kompakt och mycket tyst avfuktare. Den kan användas i hela huset och är särskilt väl lämpad för effektiv avfuktning vid låga temperaturer. Avfuktaren kan därför med fördel användas t.ex. i källaren, garaget, husvagnen eller båten. Medan avfuktningseffekten hos traditionella, kompressorbaserade avfuktare försämras avsevärt redan vid en temperatur på 15 °C, så är Mark fortsatt mycket effektiv ända ner till 0 grader.
2 749kr