Sällskapsspel

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Antal bitar (pussel)
Filtrera
Sortera
Vikbart Schackspel i trä
Kampanj
99 kr Rek. 149 kr
Köp!
Spel Crocodile Dentist - Blå
149 kr Rek. 199 kr
Köp!
Pinart - Tredimensionell Stiftskulptur
Köp!
IQ Pussel - 120 utmaningar
Kampanj
69 kr Rek. 129 kr
Köp!
Spännande Piratspel
79 kr Rek. 179 kr
Köp!
Mini-Biljard 51x31 cm
Kampanj
249 kr Rek. 399 kr
Köp!
Plockepin, Mikado
39 kr Rek. 49 kr
Köp!
Mini-Airhockeyspel 51x30cm
Kampanj
199 kr Rek. 399 kr
Köp!
Mini Kortlek i skala 1:12
29 kr Rek. 79 kr
Köp!
Fiska efter Flytare - spel
Kampanj
79 kr Rek. 179 kr
Köp!
Bowling med svävande fotboll
Kampanj
149 kr Rek. 399 kr
Köp!
Spel Dog Dentist - Brun
149 kr Rek. 199 kr
Köp!
Fotbollsspel i trä
Kampanj
399 kr Rek. 699 kr
Köp!
IQ spel - 120 utmaningar
Kampanj
69 kr Rek. 129 kr
Köp!
4 i rad, 17x12cm
Kampanj
69 kr Rek. 99 kr
Köp!
Fiskespel för barn
Kampanj
79 kr Rek. 149 kr
Köp!
Visar 32 av 223 produkter
Visa fler

Stort utbud av olika sällskapsspel för barn och familj! Vi har även sällskapsspel som du kan spela utomhus med dina vänner.

Om du skulle sakna något spel i sortimentet så tar vi tacksamt emot era tips. Givetvis har sällskapsspelen i vårt sortiment alltid bra pris!

Alla sällskapsspel du kan tänkas önska dig!

Vi har alla dina favoriter när det kommer till sällskapsspel på ett och samma ställe! Bara välj och vraka i kategorierna nedan - du kommer garanterat finna något som faller dig i smaken. Så samla ihop familjen och börja spela!

Barnspel

Vi har mängder med roliga billiga spel för barn i den här kategorin. De är framförallt anpassade för yngre barn men även de som är lite äldre kommer att kunna ha kul med många av dessa! Spelen kan antingen spelas i en grupp med vänner eller ensam, beroende på vilket spel det handlar om.

Det är viktigt att man köper rätt spel till barn i rätt ålder, är spelet för lätt kan barnet bli uttråkat, och är det för svårt händer samma sak. Dessa sällskapsspel för barn kommer att underlätta för er att hitta rätt!

Familjespel

Våra sällskapsspel familj är som man hör på namnet mer inriktade på att spelas i en familj eller i en större grupp. Kännetecknande för dessa spel är att de passar alla åldrar och som sagt är gjorda för flera spelare. Vi har spel där alla från de yngsta kidsen till de äldsta pensionärerna kan vara med och ha kul!

Vi har både brädspel, frågesporter, humorspel, spel där man måste vara strategisk och andra typer av spel för dig och din familj. Några av våra favoriter är: Penguin Trap, Mini Biljard, Boccia, och diverse Alf-spel såsom Galenpenna eller Helt Hysteriskt.

Utomhusspel

Sist - men absolut inte minst - har vi våra utomhusspel. Under varma sommardagar vill man inte sitta inomhus och uggla, men kanske ändå känner sig lite spelsugen. Det är då man tar fram sitt utomhusspel! Förutom klassiker som kubb och tennis har vi även andra spännande varianter! Även dessa spel passar både äldre och yngre. Ofta är de lite mer fysiska och kräver inte så stor tankekraft, vilket kan vara skönt när man bara vill slappa och ta det lugnt i solen.

"